На Буковині шукатимуть нелегальні автозаправні станції та авто газорозподільчі пункти

На Буковині шукатимуть нелегальні автозаправні станції та авто газорозподільчі пункти

11.01.2019, 19:31

11 січня 2019 року на Буковині з робочою поїздкою перебуває заступник голови Державної служби України з питань праці Ігор Шумелюк. Так, під його головуванням відбулася розширена робоча нарада, під час якої було розглянуто низку питань.

Ігор Шумелюк повідомив учасників наради про проекти новацій та змін, підготовлених Держпраці до законодавства про промислову безпеку, охорону та гігієну праці. Зокрема, щодо створення нової редакції Порядку розслідування нещасних випадків на виробництві. Особливо ретельно обговорено питання проведення державного контролю на об’єктах підвищеної небезпеки.

Йшлося про роботу у напрямі виявлення у регіоні несанкціонованих автозаправних станцій та авто газорозподільчих пунктів. Наголошено на алгоритмі дій інспекторського складу та на активній співпраці з Комісіями, що діють при органах влади.

Ігор Шумелюк підкреслив важливість самоосвіти головних державних інспекторів, підвищення якості актів перевірок та приписів, що видаються роботодавцям за їх результатами. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

1