На Буковині прикордонники зупинили незаконне переміщення понад 10 тисяч пачок сигарет до Румунії

На Буковині прикордонники зупинили незаконне переміщення понад 10 тисяч пачок сигарет до Румунії

13.09.2017, 13:13

Минулої доби на Буковині прикордонники Чернівецького загону двічі припиняли спроби незаконного переміщення тютюнових виробів до сусідньої Румунії.

Так, в ході перевірки оперативної інформації щодо можливої протиправної діяльності, прикордонний наряд відділу «Селятин» помітив групу осіб, які із пакунками на плечах рухалися в бік державного кордону. Під час спроби затримати порушників було здійснено кілька попереджувальних пострілів угору. Проте невідомі особи покидали свої ноші та, скориставшись гірською місцевістю, вдались до втечі. У пакунках, залишених порушниками, було 6400 пачок сигарет.

Ще 4700 пачок тютюнових виробів виявлено прикордонниками того ж відділу «Селятин» учора після обіду. Запаковані та підготовлені до незаконного переміщення в Румунію сигарети були заховані і прикидані гіллям.

Наразі усі виявлені тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу і в подальшому будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області. Пошуки ймовірних власників покинутого товару тривають.

Джерело: http://dpsu.gov.ua/ua/news/Na-Bukovini-prikordonniki-zupinili-nezakonne-peremishchennya-ponad-10-tisyach-pachok-sigaret-do-Rumunii/

1