На Буковині поліція припинила діяльність 17 нелегальних гральних закладів

На Буковині поліція припинила діяльність 17 нелегальних гральних закладів

15.03.2018, 09:43

Під час процесуальних заходів правоохоронці вилучили понад 380 одиниць грального обладнання.

Працівники Департаменту захисту економіки Нацполіції, обласного управління захисту економіки та прокуратури Чернівецької області задокументували факти надання послуг у сфері грального бізнесу на території області. Зібравши достатньо доказів протиправної діяльності слідчі звернулись до суду з клопотання про проведення санкціонованих обшуків за місцем знаходження гральних закладів.

 Упродовж двох днів було припинено діяльність 17 осередків грального бізнесу, з яких 5 знаходилися у місті Чернівці, решта – на території області. Всі гральні заклади функціонували під виглядом Інтернет-клубів чи закладів з розповсюдження державних лотерей.

На підставі ухвали суду правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили  383 одиниці комп’ютерної техніки. Окрім цього вилучили «чорнові» записи та кошти, які були отриманні злочинним шляхом.

На даний час проводяться заходи по встановленню організаторів нелегального бізнесу та осіб, причетних до даної діяльності.

 Організаторам грального бізнесу загрожує штраф до 850 тисяч гривен.

Джерело: https://www.npu.gov.ua/news/korupcziya/na-bukovini-policziya-pripinila-diyalnist-17-nelegalnix-gralnix-zakladiv/

1