На Буковині Народна рада хоче позбавити міністрів Лаврова й Кожару звання почесного доктора ЧНУ

На Буковині Народна рада хоче позбавити міністрів Лаврова й Кожару звання почесного доктора ЧНУ

28.01.2014, 19:14

Щойно відбулось чергове засідання Народної ради Буковини, на якому депутати розглянули наступні питання.

Одним з перших було прийнято рішення про налагодження комунікації з людьми депутатами Народної ради, активне спілкування, чергування (депутати будуть з бейджиками, щоб люди знали народних обранців).

Депутати також вирішили звернутись до Михайла Папієва з вимогою припинення блокування Народної ради в краю та не чинити спротив її роботі.

Члени Народної ради звернулись до Вченої ради ЧНУ щодо скасування звання почесного доктора університету міністру закордонних справ Росії Лаврову та міністру закордонних справ України Кожарі.

Народна рада звернулась до власників бігбордів, сітілайтів з проханням зняти рекламу від партії регіонів, кпу, Януковича, аби убезпечити їх майно від пошкодження невдоволеними громадянами.

Представників ГО будуть залучати до роботи виконавчого комітету за відповідними напрямками. Наразі ж персональний склад виконкому не затверджений, бо наразі не має повноваження.

Щодо позачергової сесії Чернівецької обласної ради, то по суті про неї не говорили. Зазначили, що потрібно спершу усунути голову та заступника.

1


КОМЕНТАРІ (3)

А рекламу от "Батьківщини", "Свободи" та "Удару" не надо снимать? Или все довольны ими?

avatar

Михаил

28 січня 2014 19:33

От дурбецали!!! ЗАЙМІТЬСЯ ДІЛОМ!!! ЗРОБІТЬ ЩОСЬ ДЛЯ ЛЮДЕЙ!!! БАЛАБОЛИ!!! 

avatar

Революйіонер

28 січня 2014 21:11

Да, ход просто гениальный по своей неожиданности и своевременности! Маразматики! Делать абсолютно нечего - только фотографироваться на фоне руин и заниматься такой х---ей!

avatar

петя

29 січня 2014 10:11