На Буковині ледь не лінчували водія, який збив на смерть жінку (ВІДЕО)

На Буковині ледь не лінчували водія, який збив на смерть жінку (ВІДЕО)

04.12.2014, 13:59

Після смертельної аварії у Горбовій місцеві мешканці ледь не лінчували водія, який збив на смерть 45-річну жінку.

Приблизно о 18.00 поблизу автомобіля Nissan X-Trail зібралися кілька десятків мешканців села, які вимагали, аби водій вийшов з автівки. Проте він вперто відмовлявся виконати вимоги людей, допоки селяни не розбили бокове скло автомобіля. 

"Неможливо було до машини підійти. Перегар страшний нісся з автівки. Коли його витягували з машини, він ледве-ледве ворушився", - розповідають очевидці аварії.

У селі Горбова Герцаївського району у середу ввечері в жахливому ДТП загинула місцева жителька, 1969 року народження.

Про це з місця події повідомив кореспондент molbuk.ua

За словами місцевих жителів, водій Nissan X-Trail, що рухався на великій швидкості у напрямку Герци, наїхав на місцеву жительку, яка йшла по тротуару. Від завданих травм жінка загинула на місці аварії.

Відразу після ДТП, поблизу автомобіля водія зібрались кілька десятків місцевих мешканців. Вони вимагали, щоб чоловік негайно вийшов з машини, проте він тривалий час відмовлявся це зробити. Проте водій вийшов з автівки лише після того, як обурені селяни розбили бокове скло машини.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали кілька правоохоронців. Проте "пов’язати" водія, який спричинив цю жахливу аварію, вони не поспішали, а прохання журналіста molbuk.ua прокоментувати цей факт ігнорували.

Люди розповіли, що в салоні автомобіля було відчутно різкий запах перегару. Вони вимагали у правоохоронців, аби ті негайно перевірили вміст алкоголю в крові водія. Проте міліціонери відповіли, що в них "трубка поламалась".

Відомо, що загибла проживала разом з 17-річною донькою у невеликому помешканні у селі Горбова. За словами сусідів, сім’я в них дуже бідна.

Смертельне ДТП, внаслідок якого загинула 45-річна мешканка села Горбова, спричинив 46-літній чернівчанин.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ в області.

"Встановлено, що за кермом іномарки перебував 46-літній чернівчанин, який, рухаючись автодорогою, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода", - повідомляє прес-служба, додаючи при цьому, що обставини ДТП з’ясовуються.


Про це пише molbuk.ua

1