На Буковині купували голоси за принципом мережевого маркетингу

На Буковині купували голоси за принципом мережевого маркетингу

05.11.2012, 23:54

Як повідомили сьогодні в обласному осередку УДАРу, вибори в Чернівецькій області цього року були найбруднішими. Купівля голосів стала звичною практикою. І за рахунок в тому числі підкупу на 203 та 204-ому округах перемогу здобули ставленики від партії регіонів. Та, на жаль, за руку нікого ударівцям зловити не вдалось. Як вони стверджують, підкуп виборців перетворився на такий собі мережевий маркетинг, де є свої десятники, сотники тощо.

В УДАРі також повідомили, що будуть виступати за прийняття нового закону про вибори, які повинні бути на пропорційній системі з відкритими списками.

Окрім того, ударівці наголошують, що будуть розглядати питання щодо онулення списків та мажоритарників.

На заувагу ж журналістів стосовно того, що на святкування 94-ої річниці Буковинського віча ударівців помічено не було, в обласному осередку запевнили, що їхні партійці були, просто без прапорів.

Також ударівці не змогли прояснити ситуацію з листівками проти кандидата в народні депутати Богдана Баласиновича. Керівник юридичного відділу тільки запевнив, що листівок насправді було багато. Їх розкидали мешканцям районів 204-ого округу в поштові скриньки. І саме виборці звернулись до УДАРу щодо розповсюдження тих листівок. Тоді юристи написали заяви до прокуратури і в результаті двох розповсюджувачів було затримано (хоча затримали хлопців за розповсюдження зовсім інших листівок - проти Артема Семенюка). Наразі ж по цій справі Баласинович проходить свідком.

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Треба було не у теплих штабах сидіти, а складати акти і подавати заяви до суду - тоді можна було б про щось говорити. А зараз  - можна тільки сидіти і тримати спинку рівно ;)

avatar

Семен

05 листопада 2012 22:14

Перепрошую, але лише людина далека від поняття, що таке насправді є мережевий маркетинг, може написати такий дебільний заголовок.

avatar

Іван Самолюк, підприємець

05 листопада 2012 22:25