На Буковині контрабандисти спробували трьома автомобілями заблокувати рух службового автомобіля прикордонників

На Буковині контрабандисти спробували трьома автомобілями заблокувати рух службового автомобіля прикордонників

14.03.2018, 10:50

У Чернівецькій області група осіб намагалася перешкоджати у діяльності прикордонників, які затримали двох осіб під час спроби переміщення цигарок до Румунії.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону. 

У вівторок після обіду, конвоюючи двох затриманих правопорушників до підрозділу, яких було затримано під час спроби переміщення сигарет до Румунії, група осіб намагалась втрутитися в діяльність прикордонників відділу "Селятин" та звільнити своїх поплічників. Невідомі спробували трьома автомобілями заблокувати рух службового автомобіля правоохоронців.

В ході спроби блокування було ідентифіковано ряд осіб, які за наявною інформацією, ймовірно причетні до протиправної діяльності. 

За поданням начальника органу охорони кордону відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за скоєння кримінального правопорушення за ч.4 ст. 345 ККУ, яка передбачає відповідальність за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу в зв'язку з його службовою діяльністю.

На місце події прибули представники Національної поліції, тривають слідчі дії.

Відносно затриманих чоловіків складено протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України та злісну непокору представникам правоохоронного органу.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ці покидьки вже кордон контролюють. І не лише в Красноїльську і Тереблече

avatar

міхал

14 березня 2018 22:22