На Буковині є політичні сили не зацікавлені, щоб в області був голова

На Буковині є політичні сили не зацікавлені, щоб в області був голова

22.01.2015, 22:32

Народний депутат від БПП Іван Рибак заявив, що готовий допомагати екс-нардепові Олександру Фищуку, якщо його призначать головою Чернівецької ОДА. Він акцентував, що незважаючи на тривалі політичні суперечки, він готовий допомагати Фищуку, якщо той стане губернатором.

Про це Рибак повідомив у телефонному інтерв’ю molbuk.ua



"Я чув про те, що вчора (у середу, 21 січня, - авт..) Олександр Георгійович справді був у Кабінеті міністрів з приводу погодження на посаду голови Чернівецької ОДА, - каже Рибак. - Щодо мене і моєї думки, можу сказати тільки одне: хто би не був сьогодні губернатором, йому буде дуже важко. Завдання усіх сьогодні - не "гаркатись" одне на одного, не гавкати, а дійсно допомогти тій людині, яка стане головою ОДА. І тут уже ніщо не залежить від прізвищ", - сказав Іван Рибак.

Водночас однопартієць Фищука нардеп Максим БУРБАК вважає, що області негайно потрібен новий голова - бо вже 23 січня обласна рада має приймати бюджет.

"Я би не хотів говорити по персоналіях, але хочу сказати, що перебуваючи на Буковині, я, занурившись у господарську діяльність Чернівецької ОДА і побачивши стан економіки та бюджету області, розумію, що Буковині конче потрібен голова - професіонал, який знає, як працює ця система, - каже Бурбак. - Ця людина - патріот, який не був замарений у співпраці з режимом, який пройшов багато випробувань, який не здав, не скривдив, який готовий підставити своє плече, і до якого я можу завжди повернутися спиною. Якщо така людина буде головою ОДА, я йому обов’язково сприятиму"

"Треба, щоб під час прийняття бюджету в цю п’ятницю новий голова ОДА уже був на посаді, - каже нардеп. - Він має відповідати за виконання цього бюджету. Однак деякі політичні сили в краї зацікавлені у тому, щоб нікого не було. "Нам нікого не потрібно, бо нам тут файно живеться". Однак такого не буде".

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Як скоро ми перевтілюємося: то обсираємо один одного до неможливості, то лижемо сраки один одному як вигідно

avatar

Гидко

23 січня 2015 00:09

Так є готовий губернатор Шкурідін, помічник Ванзуряка. Що слабо ?

avatar

!!!

23 січня 2015 11:40