На Буковині готують до відправлення у Сєвєродонецьк сорокову за рахунком фуру з гуманітарним вантажем

На Буковині готують до відправлення у Сєвєродонецьк сорокову за рахунком фуру з гуманітарним вантажем

20.06.2017, 14:48

 Подякував голові благодійного фонду «Руки Милості» Костянтину Кучуряну та усім людям доброї волі, які у співпраці з благодійною організацією «Гільфе» вже не один рік допомагають вимушеним переселенцям та мирному населенню українського Сходу, постраждалому внаслідок російської військової агресії.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. 

До слова, з початку цієї війни на лінію розмежування було відправлено 600 тонн гуманітарної допомоги для 23 тисяч родин, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

Зокрема сьогодні, Костянтин Кучурян та Людмила Бродова готують до відправлення у Сєвєродонецьк сорокову (!!!) за рахунком фуру з гуманітарним вантажем для родин, які через постійні атаки бойовиків опинилися без даху над головою і потребують харчів та речей першої необхідності. Продукти харчування, одяг, взуття, сантехнічне обладнання, ліжка, матраци, засоби пересування для людей з особливими потребами – усе це зібрано або придбано представниками буковинської румунської діаспори з Америки та Європи, які належать до різних християнських євангельських церков.

Потис Костянтинові руку, запевнив, що він і надалі може завжди розраховувати на допомогу та необхідне сприяння. До речі, збір та відправка гуманітарних вантажів – це лише один напрям роботи очолюваного ним благодійного фонду. Ще один – будівництво житла для вимушених переселенців та дітей-сиріт тут на Буковині. Такий будинок на 11 квартир нині споруджується у Новоселиці.

1