Тіло 30-річного Івана Чокини, якого змило водою на Путильщині, знайшли аж на Вижниччині

Тіло 30-річного Івана Чокини, якого змило водою на Путильщині, знайшли аж на Вижниччині

17.06.2020, 16:57

6 червня у селі Чорногузи Вижницького району на острівці у річці Черемош місцеві жителі помітили тіло чоловіка. Щоб дістати потопельника з води, на місце події було направлено фахівців гірського пошуково-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники за допомогою плавзасобу дісталися до острівця, переклали тіло людини на ноші та доправили на берег.

Про це повідомляє https://cv.dsns.gov.ua/. 

Як з’ясувалось згодом, потопельником виявився 30-річний житель села Путильського району, котрий під час негоди 13 червня пропав безвісти, переїжджаючи на підводі річку Путилка в смт Путила. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

До робіт від Управління ДСНС залучалось 3 рятувальників та 1 одиниця техніки.

4.jpg

Нагадаємо, поліцейські Путильщини розшукували безвісти зниклого Чокину Івана Миколайовича.

Був одягнений: темні штани, зелену футболку, світлу куртку, взутий у зелені гумові чоботи. Ріст - 165-170 см, худорлявої тілобудови, волосся русяве.

Нагадаємо, до поліції надійшло повідомлення про те, що 30-річний житель села Киселиця намагався підводою переїхати русло струмка, впав у воду й наразі місцезнаходження його невідоме.

Правоохоронці зверталися до всіх, кому відома інформація цього буковинця, звертатися на спецлінію «102».

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1