На Буковині 'чистять' підлеглих Насірова: 10 осіб звільнили, 3 осіб визнали винними

На Буковині "чистять" підлеглих Насірова: 10 осіб звільнили, 3 осіб визнали винними

16.01.2017, 18:33

Упродовж 2016 року співробітниками управління внутрішньої безпеки ДФС Буковини проведено 135 службових перевірок щодо діяльності посадових осіб територіальних органів ДФС та митниці на предмет протиправних дій чи бездіяльності, повідомили в управлінні внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернівецькій області. 

Як наслідок, направлено 29 подань керівникам територіальних підрозділів ДФС області та митниці про усунення причин та умов, які призвели до виявлених порушень та недопущення їх в майбутньому. 

За результатами проведених перевірок та розгляду подань 29 працівникам оголошено догани, 17 осіб депремійовано, 10 осіб звільнено, 4-х осіб попереджено про недопущення в подальшому порушень законодавства.

За участі працівників УВБ, на підставі направлених орієнтувань про порушення митного законодавства, працівниками Чернівецької митниці ДФС складено 25 протоколів про порушення митних правил та вилучено з незаконного обігу товарів на суму 2,4 мільйона гривень.

За наслідками проведених УВБ перевірок, прокуратурою Чернівецької області чи слідчими ГУ Національної поліції в Чернівецькій області зареєстровано 17 кримінальних проваджень стосовно працівників органів ДФС області. 

У ході розслідування зазначених кримінальних проваджень на даний час оголошено 6 повідомлень про підозру у вчиненні злочинів у сфері службової діяльності та до суду надіслано матеріали 6 кримінальних проваджень, 3 особи в 2016 році визнані винними у скоєнні злочинів.

Нагадаємо, для оперативного реагування на скарги і звернення громадян та суб’єктів господарювання з метою подолання проявів корупції, усунення непорозумінь у спілкуванні громадян з посадовими особами органів Державної фіскальної служби або неякісного обслуговування працівниками ДФС, діє антикорупційних сервіс "Пульс". Номер цілодобової телефонної лінії: (044) 284-00-07.

1