На Буковині БПП «Солідарність» не братиме участі у виборах 23 грудня до Ставчанської ОТГ

На Буковині БПП «Солідарність» не братиме участі у виборах 23 грудня до Ставчанської ОТГ

29.11.2018, 11:26

Про це повідомив голова Чернівецької обласної організації БПП «Солідарність», народний депутат України Іван Рибак, пише BukNews.

-        Наша політична сила достатньо ефективно працюємо в полі. Ми показали гарний результат на виборах до ОТГ. Виграли виборчі кампанії в об’єднаних територіальних громадах  у Сторожинецькому, Вижницькому, Путильському, Кіцманському районах, з результатами на рівні 80-90 відсотків підтримки на виборах міських голів і голів ОТГ. Представництво БПП у тих ОТГ, де вибори відбувалися винятково за партійними списками. Наприклад, Кіцмань. Представництво нашої політичної сили тут становить 34 відсотка. Це показник підтримки БПП – серед кращих у державі.

 -        І це не дивлячись на певні проблеми з комунікацією через ЗМІ… Так, я не маю доступу до деяких телеканалів.  Тому наша політична сила частково інформаційно заблокована в області. В цьому причина певної ілюзії, нібито ми не достатньо активні на території області. Насправді через ЗМІ громадяни отримують заледве 5 відсотків інформації про нашу діяльність. Тільки дякуючи незалежним ЗМІ нам вдається комунікувати з громадянами.

 -        Попри це, ми  покажемо хороший результат на президентській виборчій кампанії у березні 2019 року. Ми працюємо активно, системно, із залученням партійного активу. Попри шалений тиск у ЗМІ наших опонентів, які брехливо  звинувачують Президента України Петра Порошенка, буковинці хочуть бути членами партії «Солідарність», вступають до її лав. Якби такий самий тиск йшов на псевдоопозиційні партії, то сьогодні там би не залишилося навіть офісних працівників. Навіть попри те, що зарплату їм платять за кошти державного бюджету. А до нас люди йдуть.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серйозний спротив на місцях і страх програшу БПП: Федорук назвав можливі причини судової заборони виборів в ОТГ

 -        Щодо чергових виборчих кампаній до ОТГ заявляю одразу: ми не братимемо участі у виборах до Ставчанської ОТГ. Мої колеги і я вважаємо, що просто брати участь у виборах до таких громад, тим більше обіцяти щось людям, просто заради участі – безвідповідально. Так, ми виграємо посаду голови ОТГ, отримаємо максимальну кількість депутатських мандатів… Але що з того? Якщо вже зараз відомо, що бюджет цієї ОТГ не здатний утримати і чотирьох працівників, необхідних для її функціонування. Для чого множити недієздатні громади? Єдиний вихід для таких громад – це приєднатися до спроможних об’єднань. Наша політична сила відповідально ставиться до  будь-яких обіцянок, тому що збирається їх виконувати. У даному ж разі наобіцяти, а потім не мати можливості виконати – для нашої команди це неприпустимо.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Рибак зустрівся у Чернівцях з представниками засобів масової інформації Буковини

Рибак пояснив, чому Фищук ні на що не впливав і чи буде новий голова Чернівецької ОДА від БПП «Солідарність»

"З огляду на соціологію, яка оцінює його роботу, Фищук дуже правильно зробив, що написав заяву на звільнення", - Рибак

 
1