На Буковині «батьківщинівець» ініціював заходи з безпеки пішоходів на ділянці автомагістралі

На Буковині «батьківщинівець» ініціював заходи з безпеки пішоходів на ділянці автомагістралі

07.12.2017, 18:17

Депутат фракції «Батьківщина» Чернівецької облради Андрій Маковей направив депутатський  запит до облавтодору та звернувся до  службу безпеки дорожнього руху з проханням обстежити ділянки дороги зі жвавим рухом на предмет безпеки пішоходів. Як повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина», до розв’язання проблеми долучилася і місцева об’єднана територіальна громада.

Депутати Мамаївської ОТГ на сесії створили комісію з питань безпеки пішоходів на центральній автомагістралі М-19 Доманове-Стрий-Чернівці, яка проходить через с. Новий Киселів, Мамаївці. У першому засіданні комісії взяли участь депутат облради Андрій Маковей, представники патрульної поліції, місцевого самоврядування, землевпорядник, громадськість. Комісія встановила низку недоліків, що впливають на рух транспортних засобів, а саме: неправильне встановлення дорожніх знаків та їх відсутність у належних місцях, розміщення автобусних зупинок з грубими порушеннями та погане освітлення вулиці.

«Комісія свою роботу не завершила, доручення отримали як усі члени комісії, так і запрошені до участі служби, – каже Андрій Маковей. – Упродовж 15 днів запланували сформувати кошторис, у якому передбачать встановлення додаткового освітлення та закупівлю дорожніх знаків. Також готуємо листа в службу автомобільних доріг з рекомендацією усунути недоліки, які належать до їх компетенції».

Також комісія склала пропозиції до облавтодору, а Андрій Маковей ще раніше подав депутатське звернення про зручну організацію руху на цій же ділянці дороги, а саме – про розрив суцільної роздільної лінії і створення додаткових зїздів з траси у с. Новий Киселів. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Можно  понять  жителей  и  руководство громады.   Но  все  перемены-улучшения  должны  быть  выполнены  не  по желанию,  а  СТРОГО, в  соответстви  с  проектом.  И  обращать  внимание  необходимо  не  к  дорожникам,  а  в  проектный  институт.  Полиция  знает  об этом, именно  она  должна  давать  свое  заключение,  но  "умывает  руки".  Дорожники  сделают  только  то,  что лежит  в  пределах  проекта. Отклонения  и "желания" - уголовно  наказуемо.

avatar

НВ

07 грудня 2017 19:53