На Буковині 'Батьківщина' провела успішну генеральну репетицію перед майбутніми президентськими і парламентськими виборами

На Буковині "Батьківщина" провела успішну генеральну репетицію перед майбутніми президентськими і парламентськими виборами

30.12.2018, 16:37

З величезним задоволенням голова Чернівецької обласної організації ВО "Батьківщина" Іван Мунтян разом з рідною командою «Батьківщини»  підбили підсумки року, що минає.

Робота, яка в обласному партосередку буквально кипить завжди і безперервно, під завісу року увінчалася високим результатом: "батьківщинівці"  вибороли перемогу на виборах у 4-х об’єднаних тергромадах!

Тепер інтереси мешканців Неполоковецької, Ставчанської, Чагорської сільських і Хотинської міської громад у радах відстоюватимуть 39 «батьківщинівців»! А Ставчанську ОТГ очолив наш ветеран партії Іван Іванович Тодорович. 

Вибори в ОТГ - це була свого роду генеральна репетиція перед майбутніми президентськими і парламентськими виборами, і вона продемонструвала: ми до випробувань готові. 

- А нині я мав честь привітати переможців. Упевнений, що прекрасна активна молодь, яка влилася в нашу дружну команду, разом з досвідченими партійцями, ветеранами партії докорінно змінить життя громад на краще, а до партійної роботи долучиться так потужно, що наші перемоги будуть ще переконливішими, - висловив переконання Іван Мунтян

- Щиро радий, що сьогодні у нас була нагода побачитися, поспілкуватися, познайомитися з поповненням команди і висловити одне одному слова вдячності. Ще раз дякую нашим районним командам «Батьківщини» та їхнім лідерам, працівникам обласного та міського офісів за ретельну, чітку і відповідальну працю. Дякую виборцям за довіру до нашої політичної сили. Дякую керівництву партії і особисто Лідеру – Юлії Володимирівні Тимошенко за розуміння, підтримку і також довіру.

- І дякую дуетові «Писанка» - народним артистам України Оксані Савчук і Іванові Кавацюку – за те, що зробили для нас завершення цього року незабутнім! Колядувати з «Писанкою» - це потужно! Тож, як кажуть на Буковині – дай Боже!

1


КОМЕНТАРІ (4)

Пане Мунтян, ця успішна генеральна репитиція мала успіх не тільки завдяки безпосередньо членам партії "Батькивщина". Не забувайте і про тих хто вам ще вірить і допомагає, не з членів партії, бо все ще у найвідповідальнішу хвилину може змінитись

avatar

...

30 грудня 2018 21:31

Дякую за ці відверті слова! І повірте, що упродовж останніх приблизно двох років я постійно говорю про те саме: ми відкриті і запрошуємо до нашої команди чесних, порядних професіоналів. Наші перемоги – це перемоги не вузькопартійні, а перемоги людей, задля захисту інтересів яких це все й робимо. Так і написав на своїй сторінці в fb: Дякую виборцям за довіру до нашої політичної сили. Ще раз вітаю Вас з прийдешніми святами і запрошую в новому році обєднуватися у праці й боротьбі на благо України!

avatar

Іван Мунтян

30 грудня 2018 22:30

Може в селах ще можуть обдурити Юлькиними обіцянками, але в місті цим запродажним юльківцям вже давно не вірять. І вони це знають, тому юлькин прихвостень Власенко всіляко відтягує перевибори в Чернівцях.

avatar

Вася

31 грудня 2018 07:42

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

31 грудня 2018 10:26