На Буковині арештували шахрайку, яка під приводом організації подорожей ошукала людей майже на 400 тисяч гривень

На Буковині арештували шахрайку, яка під приводом організації подорожей ошукала людей майже на 400 тисяч гривень

11.07.2019, 15:50

 Наразі слідчі Чернівецького відділу поліції під оперативним супроводом відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Чернівецькій області здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 3-го січня цього року за ознаками частин 2 і 3 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

 21-го травня зловмисниці оголошено про підозру у скоєнні вказаного злочину. Однак, порушуючи вимоги статті 42 (Підозрюваний, обвинувачений) Кримінального процесуального кодексу України, підозрювана без дозволу слідчого чи прокурора покинула межі України. 25-го травня жінку було оголошено в розшук.

 Оперативники обласного управління Нацполіції встановили місцезнаходження втікачки та затримали її в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

 10-го липня Першотравневий районний суд міста Чернівці обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 61 тисяча гривень.

Нагадаємо, представляючись директором недіючої турфірми, 32-річна чернівчанка пропонувала вигідні ціни на поїздки. Отримавши кошти від своїх жертв, зловмисниця не виконала своїх зобов’язань.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1