Депутати продовжують надсилати свої річні звіти на адресу 'BukNews': цього разу до вашої уваги звіт депутата Чернівецької обласної ради Руслана Мельника

Депутати продовжують надсилати свої річні звіти на адресу "BukNews": цього разу до вашої уваги звіт депутата Чернівецької обласної ради Руслана Мельника

19.12.2011, 14:29

"За рік своєї діяльності місцевим депутатам потрібно прозвітувати не кількістю мітингів та політичних заяв, а конкретними вирішеними справами, - заявив минулого тижня у коментарі для ЗМІ депутат Чернівецької обласної ради Руслан Мельник. - У цьому контексті у мене є пропозиція до буковинських ЗМІ: відкривши «свої шпальти» для кожного депутата, який має бажання прозвітувати про свою діяльність, Ви допоможете громадянам самим розібратися – хто працював для виборців, а хто імітував роботу, вислужуючись перед своїми партійними босами". "BukNEWS" першим пристав на пропозицію депутата Чернівецької обласної ради пана Руслана Мельника й готовий надати можливість відзвітувати про зроблене за рік усім депутатам Буковини. Незалежно від їх партійної приналежності. Наразі зі 104 депутатів свої звіти нам вже надіслали депутати облради Михайло Павлюк, В'ячеслав Добровольський та сам Руслан Мельник.

Звіт депутата Чернівецької обласної ради Мельника Руслана Васильовича за перший рік депутатської діяльності.

Пройшов рік з того моменту, як мене обрали депутатом обласної ради від Сторожинецького району. Я щиро вдячний жителям сіл Великий Кучурів, Тисовець, Снячів, Михальча, Кам’яна, Старі Бросківці, Глибочок, Годилів, Заволока, Спаська, Дубово за Вашу підтримку, яку я, будучи Вашим депутатом , буду  відпрацьовувати.

Обираючись до обласної ради, я не ставив собі за мету заробляти там капітали, тим більше, я не прийшов туди втрачати час на пусті політичні балачки. Мені прикро за нашу державу, за землю на якій виріс, за  людей, з якими звела мене доля. Цей рік був дуже важким для всіх нас, але це не привід опускати руки.

Політичні розбірки мене не цікавлять, тому я являюсь позапартійним та позафракційним депутатом у обласній раді. Руслан Мельник – представник Сторожинецького району. Крапка.

Мені не соромно дивитися своїм виборцям у очі, бо за рік своєї діяльності, спільно з небайдужими громадянами я відстоював інтереси жителів Сторожинецького району. Зокрема,  разом з активними жителями с.Тисовець та Червоної Діброви  ми  домагалися  вирішенні питання ремонту аварійного мосту на відрізку дороги Чернівці-Глибока і загалом, покращення незадовільного стану обслуговування доріг, зокрема на відрізку дороги Годилів – Тисовець, де у зимовий період майже не велась чистка від снігу та підсипка дороги. Я був на боці громадян у  питаннях  збереження існуючого статусу Михальчанської дільничої лікарні, незаконного відключення від електропостачання, покращення стану доріг на моєму окрузі . Спільно з громадою, намагаємося зрушити з мертвої точки питання ремонту відділення пошти в селі Годилів . Разом з сільським активом піднімаємо питання , щодо  підвозу дітей до Снячівської ЗОШ та закладання в бюджет коштів на завершення робіт, у недобудованому дитячому закладі в с.Снячів . Окремо не буду говорити про рідний Великий Кучурів, де основне представницьке навантаження взяв на себе активний депутат районної ради Олександр Босович, з яким ми йшли до людей в одній команді.

Підготовка системного  проекту рішення, щодо покращення взаємовідносин між ДПА області та платниками податків,  обернулась серйозним конфліктом  та упередженим ставленням до мене, як депутата зі сторони обласної податкової ( особливо хочеться подякувати за це, «найкращому другу та брату всіх підприємців» пану Козловському ). Не проти тих боретеся, любі друзі…

Бажанням покращити стан захисту підприємців, продиктоване і звернення до народного депутата Гриценка, стосовно внесення змін до чинного законодавства, зокрема, стосовно неможливості здійснення податковою інспекцією арешту майна платників податку на підставі «ненадання  для перевірки документів».

  Варто чесно визнати, що не до кінця вдалося налагодити співпрацю, з громадою Старих Бросківців та Камяни і багато в чому це моє недопрацювання, яке я постараюсь виправити, уже в найближчий час .

Шановні буковинці! Я звертаюсь до Вас з проханням підтримати мене у моїй діяльності, бути активними і небайдужими до проблем Сторожинеччини. Зараз саме час, громадам активно включитися у бюджетний процес і відстояти  фінансування своїх проблемних питань. Також, я звертаюсь до інших депутатів від Сторожинецького району, щоб вони так само, як і я прозвітували про результати своєї діяльності та допомогли громаді своєю активною громадянською позицією. Це буде чесно по відношенню до підгорян.

Я завжди відкритий для громадян.  Мене можна знайти за  адресою – с.Великий Кучурів, вул., Головна 76 а.  Мій контактний телефон –(03735) 6-06-08,  також мене можна знайти в мережі Фейсбук.

Щиро вірю в те,  що наша громада знайде вихід з складної ситуації та буде боротися за свої інтереси, інтереси своїх дітей і батьків, за інтереси Буковини.  І нехай у цій благородній справі нам допомагає Господь!



КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Viktor Dovganyhc

20 грудня 2011 00:34

Нормально, що звітує. Це по-європейські. Інші щось мовчать в тряпочку. Не передвиборчих програм, не звітів. на хрєна такі депутати?

avatar

Струм

20 грудня 2011 17:48

Вдумайтеся, один лише депутат вирішив прозвітувати. А інші? Думають, що боги, і нема їм перед ким звітувати.

avatar

Гість

21 грудня 2011 09:40

Та чо один. От Павлюк і Добровольський теж примлали.

avatar

Уважний

21 грудня 2011 11:33

Один з найпорядніших. Спілкувався особисто. І дійсно один в полі не воїн. Побільше би таких. З повагою.

avatar

ex.deputat

21 грудня 2011 20:54