Митника Недугу не оголошено в розшук навіть через три місяці після смертельної ДТП на Буковині

Митника Недугу не оголошено в розшук навіть через три місяці після смертельної ДТП на Буковині

18.11.2021, 18:24

Митника Недугу не оголошено в розшук навіть через три місяці після смертельної ДТП на Буковині.

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на директора Територіального управління Державного бюро розслідувань Владислава Васильєва.

Митника Вадима Недугу, який вчинив смертельну ДТП досі не затримали.

У Державному бюро розслідувань пояснили це тим, що наразі немає підстав повідомити йому про підозру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині розшукують водія-втікача з місця аварії, в якій загинула молода буковинка (ОНОВЛЕНО)

“Так, цього літа, 16 серпня, близько шостої ранку сталася аварія із загиблою пасажиркою зустрічного авто, а водій цього ж транспортного засобу потрапив до лікарні. За кермом автомобіля, який, імовірно, допустив зіткнення, і справді був інспектор відділу митного поста “Вадул-Сірет” Буковинської митниці. Де він перебуває зараз, невідомо, але в нас немає юридичних підстав його шукати, адже він не є підозрюваним у справі. Щоб повідомити йому про підозру, ми маємо отримати докази його винуватості, тобто дочекатися завершення експертиз. До слова, із 13 експертиз у 9 вже отримано відповідні висновки. Рішення ще чотирьох експертів слідчі очікують. І якщо в процесі повідомлення про підозру митника не буде виявлено за місцем проживання, ми оголосимо його в розшук. Ми не можемо сказати багато інформації, аби не нашкодити слідству. Інтерес громадськості зрозумілий, справа набула резонансу, і обіцяю, що ми одразу надамо більше інформації через наш пресцентр, щойно це буде можливим. Наша головна мета – довести об’єктивну істину в справі, встановити всі обставини”, – сказав Васильєв.

Нагадаємо, що 16 серпня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Припрутті поблизу Чернівців загинула Діана Чинчик. Їй був лише 21 рік.

Лікарі намагалися врятувати їй життя, проте, незважаючи на всі зусилля медиків, під час надання допомоги буковинка померла.

Водій автомобіля Opel, співробітник Держмитслужби Вадим Недуга, який потрапив у цю автопригоду, втік з місця аварії.

“Наразі співробітники поліції Чернівецької області встановлюють місцезнаходження вказаного чоловіка”, – повідомила прес-служба ГУНП в області.

“Якщо вам відома будь-яка інформація про можливе місце перебування Вадима Недуги – прохання терміново повідомити на спецлінію поліції 102”, – додали у поліції.

Водночас у Держмитслужбі Вадима Недугу відсторонили від виконання посадових обов’язків, пообіцявши “всебічно сприяти відповідним слідчим діям”.

Новини Чернівців та чернівецької області bukpravda.cv.ua

1