Микола Федорук: Якою бути Україні сьогодні і в майбутньому залежить від кожного з нас

Микола Федорук: Якою бути Україні сьогодні і в майбутньому залежить від кожного з нас

24.08.2013, 17:19

ШАНОВНІ ЧЕРНІВЧАНИ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня незалежності України.

Понад два десятиліття тому історія вкотре дала Україні шанс зайняти гідне її тисячолітньої історії місце у світі. Це не був подарунок долі, як дехто  стверджує. Незалежність нашої країни - неминучий і закономірний наслідок багатовікової боротьби за неї мільйонів громадян -  наших прадідів  і дідів, батьків і матерів, які часто жертвували найдорожчим – життям,  за те, щоб їхня мрія стала реальністю.

Жити у незалежній Україні випало нам, в тому числі і за тих, хто не дожив до цього дня. Ми відповідальні за неї не лише перед прийдешніми, але й минулими поколіннями. Тільки від нас тепер залежить виявиться їхня жертва марною, чи навпаки - стане тим підмурівком, від якого прийдешні покоління вестимуть лік нашим вражаючим досягненням.  

Якою бути Україні сьогодні і в майбутньому – суверенною, демократичною, правовою, соціальною державою, де панує закон  і шанують людей праці,  залежить від кожного з нас. І у нас є все для  розвитку такої держави – працьовитий народ, природні багатства, тисячолітня історія. Впевнений, що завзятість і патріотизм, творчий  ентузіазм  та нові ідеї й  ініціативи – всі ті кращі риси, які завжди були притаманні чернівчанам - мешканцям нашого прекрасного міста - не пропадуть марно, а будуть скеровані для досягнення цієї мети. Цього вкрай потребує наша держава, день народження якої ми сьогодні святкуємо, цього від нас чекає світ, цього врешті-решт потребуємо ми самі.  

Не змарнуймо свій шанс.

Нехай цей святковий день принесе в вашу оселю успіх і злагоду, радість  і родинний затишок, гарний настрій і гордість за свою країну.  Без незалежної  України неможлива демократична і процвітаюча Європа.  

 Все тільки починається!

 Зі святом!

 З повагою,

народний депутат України  Микола Федорук

1