Микола Федорук та Олександр Фищук співчувають рідним і близьким загиблих героїв

Микола Федорук та Олександр Фищук співчувають рідним і близьким загиблих героїв

19.06.2014, 21:46

Народні депутати України Микола Федорук та Олександр Фищук висловлюють щирі співчуття рідним і близьким військовослужбовців - буковинців і чернівчан у зв’язку з їх трагічною загибеллю.

Сьогодні Буковина, Чернівці і вся Україна в глибокій жалобі за своїми дітьми - найдостойнішими синами, які загинули на території Луганської області при виконанні бойового завдання в рамках проведення антитерористичної операції. Їхнє життя так рано обірвали злочинці. Нелюди, які осиротили всіх нас, обов’язково понесуть заслужене покарання.

Разом з рідними, близькими та друзями трагічно загиблих розділяємо їх неймовірне горе. В глибокій скорботі схиляємо голову з приводу непоправної втрати,  перед мужністю і справжнім патріотизмом цих прекрасних людей. Вони заплатили найвищу ціну -  віддали своє молоде життя – за те, щоб Україна та український народ існували і жили. І їхні смерті не були марними.

Герої назавжди залишаться в пам’яті земляків – служитимуть прикладом  чесних, мужніх і сміливих людей! Людей з великої літери, подвиг яких житиме в серцях наступних поколінь. Завдяки таким людям, як загиблі  військовослужбовці, ми обов'язково житимемо вже в іншій країні. І вона має стати їм найкращим пам’ятником.

Найщиріші співчуття родині і нехай спочивають з Богом!

Микола Федорук

Олександр Фищук

1