Микола Федорук: '23-річниця Незалежності України стає переломним етапом історії нашої державності, новою точкою відліку в житті кожного українця'

Микола Федорук: "23-річниця Незалежності України стає переломним етапом історії нашої державності, новою точкою відліку в житті кожного українця"

24.08.2014, 15:57

Народний депутат України та екс-мер Чернівців Микола Федорук привітав земляків з Днем Незалежності

"Шановні, дорогі мої чернівчани!

23-річниця Незалежності України стає переломним етапом історії нашої державності, новою точкою відліку в житті кожного українця.

Останній рік став серйозним випробуванням на міцність нашої Держави, згуртованість і нездоланність нашої нації.

Боляче від втрат, бо немає нічого ціннішого за життя людини та мирний сон дитини.

Але є і відчуття розуміння та гордості, що ми зуміли довести усьому світу незворотність процесу становлення Української держави, продемонструвати небачені зразки мужності та самопожертви, справжнього патріотизму, людської порядності та гуманності, готовності відстоювати незалежність Вітчизни, свободу, цивілізований шлях розвитку.

Пишаюся, що наша чернівецька громада у ці тяжкі для держави дні, згуртовано стала на захист незалежності та територіальної цілісності України, мобілізувалася на підтримку армії, протягнула руку допомоги тим, хто тимчасово втратив рідну домівку, сформувала активний волонтерський рух.

Переконаний, що спільними зусиллями ми здолаємо усі негаразди, переможемо найлютішого ворога та здобудемо мир! 

Усім нам віри, надії, сили, терпіння, мужності та Божого благословення у праведній боротьбі та усіх мирних справах! 

Слава Україні!"

1


КОМЕНТАРІ (1)

ти КГБноФСБешне лайно ,злодійня рейднрська краще б закрило пельку бо на тебе суд та управа знайдеться як на твого базарного подєльнічка

Ганьба !

avatar

чернівчани до вечного камсамольцА

24 серпня 2014 18:33