Михайло Саакашвілі їде в Чернівці. Виступить на Центральній площі (+Спільна заява з ЧОО 'Майдан')

Михайло Саакашвілі їде в Чернівці. Виступить на Центральній площі (+Спільна заява з ЧОО "Майдан")

12.09.2017, 18:14

Про це журналістам повідомив голова Чернівецької обласної організації політичної партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» Роман Ванзуряк  

Роман Ванзуряк анонсує, що планується приїзд екс-голови Одеської ОДА, завтра, 13 вересня. Михайло Саакашвілі планує виступити на Центральній площі ввечері, о 18 годині.   

- У Саакашвілі особливе ставлення до Буковини, він вирішив завтра приїхати до нас, - сказав Р.Ванзуряк.

Голова облорганізації засудив дії влади на українсько-польському кордоні та загалом проти Саакашвілі.

- Це брутальна і груба спроба усунути політичного конкурента, - заявив Р.Ванзуряк. - І влада це робить замість того, щоб займатися державними справами. 

 Що ж до викликів на допит через участь у прориві Саакашвілі в Україну, то Р.Ванзуряк повідомив, що до нього теж приїжджали правоохоронці і намагались вручити повідомлення його мамі. Він запевняє, готовий співпрацювати із усіма правоохоронними органами, адже впевнений, що нічого протизаконного на кордоні не відбувалось. Усе спровокувала влада.

Також сьогодні активісти Руху Михайла Саакашвілі підписали спільну заяву з ЧОО «Майдан» із закликом до буковинців "об’єднатися проти незаконних, упереджених, необґрунтованих переслідувань і утисків з боку владних структур, в бажанні боротися за демократію і свободу". 

Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» у громадському та політичному просторі Буковини завжди виступає як незалежна, демократична структура, - сказав Роман Ванзуряк. -  Сьогодні його члени, як і активісти РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі, бачать в Україні ознаки зародження диктатури. Саме тому я, разом із головою виконкому ЧОО «Майдан» Юрієм Скорейком, підписали спільну заяву із закликом до буковинців об’єднатися проти незаконних, упереджених, необґрунтованих переслідувань і утисків з боку владних структур, в бажанні боротися за демократію і свободу. Хочу подякувати Юрію Скорейку та всім «майданівцям» за адекватне реагування на ті події, що відбуваються в нашій державі.

Крім цього, завтра на сесії обласної ради депутат Віталій Захарюк ініціює проект звернення від депутатського корпусу ради до вищого керівництва держави припинити цюкування і брутальне переслідування своїх політичних опонентів.

Активісти впевнені, що  тепер чернівецька обласна рада має звернутись до вищого керівництва держави, аби не допустити повторення такої ситуації. 

Джерело: http://acc.cv.ua/ та molbuk.ua

Світлина від Романа Ванзуряка.

1