Михайло Павлюк поїхав до Києва на VIII Національний молитовний сніданок України

Михайло Павлюк поїхав до Києва на VIII Національний молитовний сніданок України

30.05.2019, 09:48

Сьогодні у Києві VIII Національний молитовний сніданок України. 

В.о.голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк, який перебуває зараз у Києві, - поділився враженнями від участі у цьому заході.  Перед початком насиченого робочого дня у Києві. 

- Сьогодні у Києві VIII Національний молитовний сніданок України. Цьогоріч Всеукраїнська Рада Церков та релігійних організацій приурочила даний захід до Року Сім'ї. 

- Молитовні сніданки за участю представників релігійних організацій, державних діячів, політиків, урядовців, бізнесменів є доброю та багаторічною традицією в багатьох демократичних західних країнах. Такі заходи проводяться безліччю інституцій з метою досягнення суспільної єдності. Відрадно, що ця традиція приживається і в нас, в Україні, у найдраматичніші і ключові часи нашої новітньої історії. Це хороший екзамен на єдність зі світом, який Україна складає успішно.

- Переконаний, що саме сьогодні, в період відчайдушної боротьби українського народу за власну свободу і європейський та євроатлантичний вектор, найбільш відчутною є потреба в єдності та міцності. Тому відрадно, що зараз люди з різними політичними ідеологіями, з різними переконаннями та цілями зібрались у спільній молитві за добробут та мир у нашій Україні, зібрались, аби попросити у Господа благословення на весь український рід.

- Без віри немає держави, немає нації, це важливий атрибут суверенної незалежної України. Саме тому українці так боролись і з Божою поміччю вибороли і нашу незалежність, і зупинили ворога на сході України й побачили, зокрема, й становлення Помісної Української незалежної православної церкви чи створення належних умов для віровчення й віротерпимості для усіх вірян різних конфесій  нашої держави. Вірять й щодня працюють для досягнення критеріїв членства України у ЄС та НАТО та для добробуту своїх родин та співгромадян.

- Гадаю, молитовний сніданок є відмінною нагодою для спілкування, повного порозуміння й налаштування на працю. Ми маємо докласти всіх зусиль, аби виграти боротьбу, яка триває вже багато років.. На цьому шляху віра, молитва завжди будуть нам допомагати приймати правильні рішення і долати труднощі, які б вони не були.

- Молюся і я за наших Воїнів-героїв, за їх поважні Родини, за успіхи й перемоги усіх українців, за мир, процвітання та спокій на Буковині та усій Україні! 

Слава Ісусу Христу!
Слава Україні!

До праці!

П.С. Розповідь Михайла Хоми (Дзідзьо) про свою маму й боротьбу за життя неймовірна й дуже інспіруюча. Дякую усім мамам і дякую своїй мамі - за життя й за віру!

1