Михайло Папієв згоден на бюст

Михайло Папієв згоден на бюст

29.11.2011, 13:11

Голові Чернівецької обласної державної адміністрації Михайлу Папієву посадовці Глибоцького району готові встановити пам’ятник. Таку ідею озвучив заступник голови Глибоцької районної ради Петро Тимофтій під час відкриття Глибоцької художньої школи 28 листопада.

- За таку увагу обласної влади до Глибоцького району треба голові Чернівецької облдержадміністрації Михайлу Папієву у Глибоці встановити пам’ятник за життя, - сказав посадовець.

- Пам’ятник не потрібно, - відповів губернатор. – Можна бюст.

Джерело: molbuk.ua

Коментар "BukNEWS": Це вже не перший вияв підлабузництва до  чинного губернатора області Михайла Папієва, який,  згідно з повідомленням впливого столичного тижневика,  в тісному колі величає себе «президентом Бессарабії і Буковини». Під час попередніх вояжів на різні об'єкти траплялося, що на честь губернатора читалися вірші. Заради справедливості варто відзначити, що у глибоцьких чиновників є з кого брати приклад. Свою лояльність до президента чиновники вищого за районний рівень так само виявляють у добре відомий ще з часів брежнєвського "застою" спосіб. Цікаво, що в лютому 2011 року вихованці дитячого будинку у Банченах під час ефіру Януковича "Розмова з країною", в кращих брежнєвських традиціях під диригування настоятеля, хором заявили: "Ми Дуже любимо вас". Згодом з'явився аудіоролик "Вікторе Федоровичу, спаси вас Господь", в якому були використані голоси дітей. А під час останнього приїзду Віктора Януковича в Чернівці йому не сподобалося, що на Буковині його зустрічали люди з плакатами. Про це він заявив на зустрічі з господарським активом Чернівецької області на «Машзаводі». "Я проти того, щоб вздовж дороги стояли люди з плакатами", - сказав Янукович. "Це – їх власна ініціатива", - спробував переконати президента губернатор Михайло Папієв. "Дякую, Михайле Миколайовичу, але я все розумію. Краще цього не організовувати", - настояв на своєму Віктор Янукович.



КОМЕНТАРІ (8)

І Галиць хоче!

avatar

Petro

29 листопада 2011 09:26

Подуріли люди, втратили людську подобу. Про совість і здоровий глузд нема що й казати. Схаменіться, підлабузники, бо лихо вам буде. Це його робота, за що сраку лижете. І це славна Глибоччина. Аж гидко таке читати. А ще хтось казав, що це Федорук Брєжнєв. Та навіть він собі такого не дозволяв.

avatar

Жах

29 листопада 2011 09:48

хіба такий. на двох: http://www.pamyatniki.ru/netcat_files/File/Design%2015%20b.jpg

avatar

гугл

29 листопада 2011 13:55

Боже, оце таке почитаєш і думаєш собі. Та Брєжнєв відпочиває в порівнянні з місцевими царьками. Так вже люблять підлабузництво, що навіть не червоніють. А цей голова райради що, думає йому це допоможе? Він залишиться на посаді? Таким придурям державним  треба тренувати не пам"ять, мозок та розум, а язик , щоб добре вилизував деякі міісця своїм обласним керівниам. Поставте, звичайно, пам"ятник папієву, поруч з ним хай буде Галиць і поставте на те місце, де ще недавно був пам"ятник Леніну  і Сталіну в психоневрологічному пансіонаті.

avatar

земляк

29 листопада 2011 14:47

Убогість журналістів вражає. Абсолютна відсутність почуття гумору. Хто не знає мішу папієва, може справді подумати про "манію величія". та він нормальний чоловік. Як можна всерйоз сприймати жарти та ще й обговорювати. Ото вже справді нема за що вчепитися до Папієва. А якщо добре придивитися, то таки можна знайти за що, лиш би бажання було. Але видко в журналістів такого бажання нема, або може просто працюють непрофесійно. От що я хотів з цього приводу сказати.  

avatar

ЧНУ, Іван Миколайович

29 листопада 2011 16:12

Да, ми в ЧНУ теж такі самі сраколизи, як глибоцькі чиновники.

avatar

Іван Миколайович НЕ_Мунтян

29 листопада 2011 16:31

Я би біля кожного побудованого мосту, школи, лікарні і т.д. поставив погруддя губернатора, за часів якого вони збудовані.

А потім би дивився, що першим завалиться і по погруддю би визначав, хто є хто!

avatar

Папієв класно придумав!

29 листопада 2011 21:01

avatar

Igor Gamal

30 листопада 2011 15:39