Михайло Бойчук: Я наймаю охорону, бо мене хочуть знищити, а вода у селі Хрещатик є

Михайло Бойчук: Я наймаю охорону, бо мене хочуть знищити, а вода у селі Хрещатик є

10.07.2012, 03:23

Водночас екс-голова Заставнівської РДА Бойчук заявляє, що вода у селі Хрещатик є. А його підприємство до зникнення води в селі не має жодного стосунку.

Вперше за понад рік з журналістами поспілкувався колишній голова Заставнівської РДА Михайло Бойчук, якого засудили до 5 років умовно з відстрочкою на два роки за побиття на ставку місцевих рибалок. Наразі народний депутат України Геннадій Москаль звинуватив колишнього голову РДА в тому, що нібито через забір води його підприємством "Фортуна" в селі Хрещатик у оселях зникла вода.

– У нас роздільне водопостачання фірми "Фортуна" та села. Ми не маємо жодного стосунку до того, що в окремих оселях часом немає води, – відкидає звинувачення Михайло Бойчук. – Справді, деякий час у селі були в окремих районах, які знаходяться на висоті, проблеми з водою. Але ці перебої пов’язані з географічним розташуванням села. Але не було такого, щоб води не було взагалі цілий день. І взагалі, в окремі оселі транспортом фірми ми сьогодні розвозили воду.

Підтвердила інформацію, що у селі є вода і сільська голова Хрещатика Марія Косоловська. За її словами, джерело повністю забезпечує потреби села, але через географічні особливості є деякі перебої кількох осель з водопостачанням. Можливо, виною всьому старі труби і витік води, або неекономне використання самими мешканцями, які живуть в низині і мають гарний тиск води. Адже селяни використовують воду для поливу городів і набирають у великі баки, з яких потім зрошують городину.

Екс-голова Заставнівської РДА також переконує, що в районі розгорнута кампанія з його переслідування

Колишній керівник Заставнівської РДА Бойчук стверджує, що травля його та родини не лише не припинилась, але й розгорнулась з новою силою. За його словами, це почалось ще 2005 року і весь цей час йому не дають нормально жити і працювати.

– Правоохоронці опитали понад 70 мешканців Хрещатика і жоден не підтвердив, що я стріляв, крім заявника, – стверджує Михайло Бойчук. – Відтак на рахунок неправдивої інформації щодо стрільби я буду позиватись до тих, хто зводить на мене наклеп. У мене є докази, що в той час мене там взагалі не було. Моя родина доведена до відчаю, а мене, фактично, хочуть знищити. Я став фігурою, яку використовують для піару.

За його словами, і йому, і родині постійно погрожують, відтак він вирішив найняти державну службу охорони, аби убезпечити своє життя та здоров’я.

Що стосується справи, за яку екс-голову засудили до 5 років умовно за нанесення тілесних ушкоджень рибалкам, то Бойчук переконує, що хоча на місці, де били рибалок він і був, але нікого не бив і через чотири хвилини пішов.

Олексій МИКОСЯНЧИК

Джерело: http://vidido.ua/

Як повідомив  сьогодні на прес-конференції народний депутат Геннадій Москаль, насправді Бойчук є "смотрящим" на Заставнівщині, на звіт до якого ходить усе керівництво району, включно з начальником міліції.  

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ця тварюка ще має совісьть на щось  скаржитись? Його термыново необхыдно ызолювати выд людей!!!

avatar

знаючий

09 липня 2012 22:14

Люди добрі схаменіться цей простий чоловік прийшов у село, щоб працювати і дати роботу іншим. За свої власні кошти викупив напів розвалений цех, де не було ні стелі, ні стін, а заплатив як за "золотий". Створив справжнє, сучасне підприємство. А за цей час розвалювали колгосп, все розікрали, а цей колгосп організували наші діди своїми мозолями, а майно дісталося двом-трьом "князькам" і ніхто за це не питає і нікому за це нічого немає. З цього видно що "який кінь тягне,того й б'ють".

avatar

Аня

13 липня 2012 15:32