Михайлішин зізнався, що йому соромно: Бурбак прогнозує політично гаряче літо!

Михайлішин зізнався, що йому соромно: Бурбак прогнозує політично гаряче літо!

24.04.2013, 03:45

Секретарю Чернівецької міськради Віталію Михайлішину соромно за нардепа від опозиції Геннадія Москаля та його заяви, які дискредитують Чернівці.

Так він прокоментував журналісту molbuk.ua нещодавню заяву народного депутата про "смотрящого" у Чернівцях.

- Мені соромно, що такий депутат із Чернівців представляє в Києві нашу громаду міста, - каже Михайлішин. - Мені просто соромно, що це – колишній генерал міліції, який спілкується такою мовою… Що означає "смотрящий"? Я не розумію, хто це такий. Це жаргон у якихось кримінальних фільмах. Про якихось бандитів… Мені особисто соромно за те, що хтось прочитає з інших міст таку інформацію. Проста некомпетентність людини. Що тут ще сказати? Через таких людей потім в людей з’являється недовіра до влади, недовіра до міліції. Мені соромно за цю людину. Я думаю, що це, мабуть, пенсійний вік трохи "переграє".

- "Смотрящий" - я цього не розумію. Особисто для мене це неприємно. Місто розвивається, працює, школи ремонтуються, садочки відкриваються, дороги ремонтуються. Я готовий навіть це людині в обличчя сказати. Я би навіть це назвав "оборотень в погонах". Знаєте, як це пишуть зараз? Важко подумати, що це за генерал і чим займався, коли працював у міліції.

Нещодавно у чат-конференції на сайті газети "Час" Геннадій Москаль сказав, що член міськвиконкому, підприємець Василь Продан є "смотрящим над Чернівцями", а сам Михайлішин - декоративна, підставна фігура.

Заяву Віталія Михалішина вже встиг прокоментувати народний депутат України Максим Бурбак:
- Громадо міста Чернівці!!! На нас чекає друга сесія дебатів під назвою "Очі в очі" між очільником міста Михайлишиним та "оборотнем у погонах" (цитую обуреного очільника) Москалем!!! Цікаво, в яку студію тепер буде забігати свідок "пакращення" Михайлишин, щоб довести свою правоту? Кінець політичного сезону в Чернівцях не передбачається цього літа:) Чекаємо на дотепну, як завжди, щиру буковинську відповідь нардепа. Щось мені підсказує, що бомбонами та пожежною охороною Цецино не обійдеться :)) 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Я підтримую Бурбака! Коли Москаль кричав під міською радою Михайлішин-ПОЦ, ФУЛЕЙ то той не вийшов! Як то маленьке песеня тявкає з буди! ГРОМАДА ХОЧЕ ДЕБАТІВ МИХАЙЛІШИН НА ДЕБАТИ!

avatar

Чернівчанин

24 квітня 2013 09:12