На прес-конференції не для всіх Михайлішин привітав Федорука з перемогою і сказав, що балотуватиметься в мери Чернівців

На прес-конференції не для всіх Михайлішин привітав Федорука з перемогою і сказав, що балотуватиметься в мери Чернівців

30.10.2012, 20:58

Вибори пройшли, а з ними і боротьба між кандидатами у народні депутати України. Секретар міської ради Віталій Михайлішин з цього приводу зібрав представників чернівецьких ЗМІ для того, аби запевнити, що із завершенням виборів його робота не закінчується.

Але кореспондентів газети "Час" і Buknews на прес-конференцію не запросили. Вибірково підходить секретар міської ради до ЗМІ. Якщо він давав прес-конференцію як секретар. Але ж в секторі інформації Чернівецької міської ради нам сказали, що то не вони організовували цю прес-конференцію.

28 жовтня по відбулись вибори до Верховної Ради України. В Чернівцях, як запевнив секретар чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, все пройшло чесно і демократично, а також подякував всім, хто віддав свій голос за того чи іншого кандидата.

Віталій Михайлішин, секретар Чернівецької міської ради: «Хочу подякувати всім чернівчанам, хто підтримав мене, хочу сказати, що я підтримую вибір кожного Чернівчанина. Хочу привітати Миколу Трохимовича. Я впевнений в тому, що людина, яка обралася по мажоритарному 201 округу буде приділяти увагу нашому місту».

Під час зустрічі із журналістами Віталій Михайлішин сказав, що цілком ймовірно подаватиме власну кандидатуру на крісло мера.

Віталій Михайлішин, секретар Чернівецької міської ради: «Я думаю, що да. Мене підтримало 33 тис чернівчан і я готовий на любій посаді робити все, щоб наше місто було справжнім комфортним містом, щоб воно розвивалося і буду працювати і робити все для того, щоб наше місто було справжнім європейським містом».

Він також запевнив, що із закінченням передвиборчої його робота не завершиться.

Дар’я Товпіч. Телеканал "Чернівці".

Джерело: mtrk.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Фірташ буде вирішувати, що у цього клоуна завершилось, а що  - ні. Замість вішати на кожному слупі зображення цього недоумка повісить за ноги на одному слупі, якщо бабло не поверне.

avatar

Гріша

30 жовтня 2012 18:43

З нього такий самий мер як і депутат.

Давай, досвіданія!

avatar

Хрум

31 жовтня 2012 09:37