Михайлішин не лише особисто веде переговори з приватними авіакомпаніями, але й визначає стратегічні пріоритети розвитку південного заходу України

Михайлішин не лише особисто веде переговори з приватними авіакомпаніями, але й визначає стратегічні пріоритети розвитку південного заходу України

20.06.2012, 19:04

Переговори, які протягом останнього місяця секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин проводив з найбільшою приватною авіакомпанією Туреччини «Onurair»,  дали свої результати, - повідомили в Секторі інформації та зв’язків з громадськістю міської ради. Вже найближчим часом буде визначена дата початку регулярних авіаперевезень за маршрутом Чернівці-Стамбул-Чернівці.

А сам секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, спілкуючись із журналістами, зазначив: «Я надзвичайно задоволеним тим результатом, якого нам вдалося досягти. Ми маємо намір зробити Чернівці повітряними воротами регіонального масштабу на південному заході України. Плани досить амбітні, проте я не бачу якихось справді вагомих перешкод на цьому шляху. І попередні невдачі не лише не зупиняють нас, але й додають здорового азарту у прагненні досягнути своєї мети.

Найпершим кроком на цьому шляху є розвиток самого аеропорту. Ми вкладаємо чималі інвестиції в наше комунальне підприємство. Так, завдяки підтримці міської та обласної влади минулого року на проведення робіт з реконструкції злітної смуги аеропорт отримав понад 6 з половиною мільйонів гривень, а на реконструкцію світлосигнального обладнання – понад 2 з половиною мільйони. На цей рік передбачається вкласти у реконструкцію аеропорту понад 15 мільйонів гривень, які уже передбачені в державному бюджеті. І які б не звучали оцінки таких капіталовкладень, я особисто переконаний, що це робити необхідно, інакшого шляху просто немає. Якщо нічого не робити – нічого й не буде, а щоб досягти успіху, треба його прагнути і наближати тим, чим це можливо. І конкретні результати наших дій у цьому напрямку всі ми можемо спостерігати вже сьогодні, а незабаром, я впевнений, вони будуть ще переконливішими».

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

)))

21 червня 2012 19:49