Михайлішин наклав вето на рішення сесії про відставку Януковича, Азарова і покарання Захарченка (+коментар Євромайдан Чернівці)

Михайлішин наклав вето на рішення сесії про відставку Януковича, Азарова і покарання Захарченка (+коментар Євромайдан Чернівці)

10.12.2013, 20:06

Документ датовано ще 6 грудня, проте на сайті міської ради його оприлюднили тільки 9 грудня.


Позачергова 43 сесія Чернівецької міської ради для подолання вето скликається 20 грудня. Про це повідомили у секторі інформації міської ради.

На розгляд позачергової сесії повторно виноситься рішення 42 сесії Чернівецької міської ради VI скликання від 2.12.2013 р. №1038 «Про звернення до Президента України Януковича В.Ф., Кабінету Міністрів України та Генеральної прокуратури України».

Коментар Євромайдану у Чернівцях:

1


КОМЕНТАРІ (3)

ЗРАЗОК

пояснення для студентів та інших осіб, яких будуть викликати

до слідчого для надання пояснень у зв’язку з перебуванням

 в міській раді 2 грудня 2013 року   

 

Я, Іванюк Іван Іванович, 2 грудня 2013 року, приблизно о 17.00 год, прийшов на мітинг  на  центральну площу. Перед міською радою стояло багато людей, які вигукували різні гасла проти  депутатів і секретаря. Всі бажаючі безперешкодно проходили в міську раду дивитись на першому поверсі сесію по телевізору. Ніхто нікого не зупиняв і я також пішов погрітися.

     Після того як секретар Михайлішин відмовився поставити на голосування питання про свою відставку багато людей, котрих я не знаю, піднялися на другий поверх і стали в проході і в дверях до зали,  де проходила сесія. Всі ми голосно скандували «ганьба» і «відставка».

     Пройти назад було дуже важко, бо народу було багато.

     До нас підходили якісь люди, говорили, що то депутати,  і грозили нам криміналом за то, що ми ввійшли в міську раду.

     Десь через півтора-дві години в проході людей стало менше і всі, хто хотів почали виходити і заходити. Я також виходив і заходив декілька разів. Ніхто нікого не блокував. В залі людей ставало все менше. Нам сказали, що депутати виходять через другий вихід за сценою.

     Після того, як на трибуну вийшов якийсь студент і сказав, що ми йдемо, я також  пішов з міської ради. Ще трохи потусувався на центральній площі і пішов додому.   

    

Примітка:

1. Відповідно до ст.39 Конституції України громадяни мають право на мирні зібрання.

2. Відповідно до ст.3 Закону України «Про доступ до публічної інформації» громадяни мають право на доступ до засідань колегіальних суб’єктів владних повноважень.  

3. Думай, що говориш і пишеш !!!

avatar

Студент-юрист

10 грудня 2013 17:53

Розсмішив він всю планету,

На позор свій наклав вето.

Не вартує він ні цента,

Гадить на свого він президента.

avatar

Микола Віршотрус

10 грудня 2013 23:14

Треба дописати ще таке :

депутата Каспрука ніколи не бачив і нічого про нього не знаю

avatar

Петро

11 грудня 2013 14:59