Михайлішин 'наїхав' на Романюка

Михайлішин "наїхав" на Романюка

04.04.2012, 20:20

У середу, 4 квітня, в мерії підводили підсумки роботи Чернівецької міської ради у 2011 році. Журналісти поцікавилися планами секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина на майбутнє.

 "Пана Бурбака коментувати не хочу і не збираюся. Якщо він краще знає, хто буде балотуватися, то чого я маю коментувати людей, які багато говорять, але нічого не роблять... Коментувати теж пана Романюка. Знаєте, нехай відповідати питання на питання некоректно, але я хочу запитати вас, запитати наших народних депутатів, які сьогодні від Чернівців – це пан Яценюк, пан Романюк, пан Москаль, хто з них підняв хоч одне питання, щоб допомогти місту Чернівці? Одна швидка допомога, одна вулиця, хто що з них зробив? Скажіть, будь ласка, чому свою активність наші народні депутати демонструють лише перед виборами.  А де ж вони були досі? Приймальня Романюка, до нього приходять люди. А звідти йде відписка на міську раду: прошу вас розглянути...  В чому робота депутатів? Поясніть мені, може ви краще знаєте. Я цього не розумію... Чи пан Яценюк. Що зробив пан Яценюк будучи спікером, і міністром. Хто з них сказав у Чернівцях я зроблю цей напрямок дороги, я зробив так, щоб з державного бюджету місту накинули 5, 3 млн. Що було зроблено? Нічого! Я спілкувався з ними також, кого б я не зустрів. Вони питають: що потрібно? Я кажу: рентгенапарати, швидка допомога, тролейбуси... Добре, ми будемо розглядати... Все, немає відповіді". 



КОМЕНТАРІ (3)

А цей секретар таки добрий варіят - що означає його набір буков "з державного бюджету місту накинули 5, 3 млн"? Він взагалі як це собі уявляє? В Донецька забрати, а Чернівцям дати? Чи він думає, що в Києві така велика гора грошей і хто швидше добіжить  - той і отримає більше бомбонів? Видно таки майстра державного управління. Проффесора. Ото вже позорняк ходячий.

avatar

Семен

04 квітня 2012 18:11

Мені щиро шкода безпорадного Михайлішина. Чоловік не не своєму місці. Так,  випадково залетів з Києва. Місто ще жалюгідно тримається за рахунок працівників ОДА. Коментарі і відповіді неграмотні і некомпетентні.

avatar

Спостерігач

05 квітня 2012 10:48

Поздоровляю! Михайлішин вивчив нові слова! Як папуга повторює одне і теж!

avatar

Іван

05 квітня 2012 13:56