Михайлішин передумав йти у двірники

Михайлішин передумав йти у двірники

29.03.2012, 21:50

Як повідомлялось, 250 працівників Чернівецької міської ради планували вийти на суботник, аби зробити власний внесок до проведення загальноміської толоки.

- У зв’язку зі складними погодними умовами, толока Чернівецької міської ради, яка була призначена на 31 березня, переноситься на наступний тиждень. Про дату проведення заходу та про зміни у графіку прибирань ми повідомимо заздалегідь, - повідомили у прес-центрі міської ради.

31 березня 250 працівників Чернівецької міської ради вийдуть на суботник, аби зробити власний внесок до проведення загальноміської толоки.

Найбільший «десант», по 100 людей, будуть прибирати кладовище по вул. Зеленій та парк ім. Ю. Федьковича. Ще 50 працівників міськради наводитимуть лад на центральному Годилівському кладовищі. Сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

Над прибиранням дворів, тротуарів, зупинок громадського транспорту у Чернівцях сьогодні працюють 279 двірників житлово-комунальних підприємств різних форм власності. Найбільше працівників вийшли на роботу на території КЖРЕП №17, №14, №12, а також ПП «Регіон-центр». На прибиранні задіяно також 12 технічних засобів: 10 тракторів та 2 трактори-щітки.