Михайлішин не хоче, щоб за нього голосували за гроші

Михайлішин не хоче, щоб за нього голосували за гроші

19.09.2012, 22:10

Кандидат у народні депутати по виборчому округу №201 Віталій Михайлішин заперечує факти підкупу виборців, про які сьогодні, 19 вересня заявив кандидат у нардепи Максим Бурбак. Михайлішин назвав це провокацією.

«Ні, це не правда. Тому що ніхто ні однієї копійки нікому не давав, наскільки це мені відомо. А провокації політичні є. Ви ж бачите: на мене подають в суд, мене звинувачують в тому, що ми робимо, - те, що не робилося ніколи. Я впевнений у тому, що ця ситуація спеціально зроблена для того, щоб якось нашкодити мені», - сказав сьогодні кореспондентові molbuk.ua Віталій Михайлішин.

«Я завжди був противником того, щоб комусь давалися кошти за щось. Людина має вибрати того, кому довіряє, в кого вона повірить, хто дійсно зробить наше місто справжнім європейським», - додав він.

Кандидат у народні депутати по виборчому округу №201 (місто Чернівці) Віталій Михайлішин витратив на передвиборчу агітацію 450 тисяч гривень.

Про це у розмові з кореспондентом molbuk.ua повідомив Ростислав Білик, довірена особа кандидата у депутати.

У Чернівцях купують голоси виборців за 200 гривень, - опозиція

У Чернівцях виборцям пропонують 200 гривень за голос на виборах за кандидата в нардепи від округу №201 Віталія Михайлішина. Люди ходять будинками, безкоштовно роздають жителям комунальну газету «Чернівці», а взамін просять надати контактну інформацію – паспортні дані, адресу і номер мобільного телефону. Окрім цього городянам обіцяють гроші, щоправда, після виборів.

Про це кореспондентові molbuk.ua повідомив кандидат у народні депутати за списками «Батьківщини» Максим Бурбак.

- До нас надійшли дві заяви від чернівчан про те, що до їхніх квартир приходила жінка, яка збирала відомості про мешканців, - каже М. Бурбак. – Вона представилась працівницею міської ради, і на прохання людей надала інформацію про себе – прізвище, ім’я та по батькові. Жінка просила мешканців надати інформацію про себе. Пообіцяла, що у випадку, якщо вони голосуватимуть на виборах за Михайлішина, люди отримають 200 гривень.

- Ми приїхали додому до цих людей і відразу оформили акт про порушення під час виборчої агітації, - продовжує опозиціонер. – А вчора, 18 вересня, нашу заяву на основі цих фактів, зареєстрували в управлінні МВС в області. Тепер чекаємо реакції правоохоронців.

- Люди в Чернівцях знають, що по місту ходять і пропонують гроші за голоси. Але біда в тому, що більшість чернівчан бояться про це говорити. Люди добрі! Вони ж потім прийдуть і заберуть у вас ще більше! – додав Максим Бурбак.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

так пускай этот Михайлишин уходит с нашево города в Киев,ты Михайлишин нам надоел,твои пеария не кому не нужны.,ты вор и вреш,надо палкой гнать этово Михайлишина,Михайлишин фуй фуй фуй.

avatar

ЛЕВИЦЬКИЙ Р.

19 вересня 2012 16:57

Г-н Михайлишин раздает социальные проездные, издает газету "Черновцы" со своей рекламой, открывает новые детские площадки, дарит томографы и ренгенаппараты, размещает полсотни биллбордов по всему городу - И ВСЕ ЭТО ЗА 450 тыс. грн. его избирательного фонда. Усраться и и не жить! Председатель бюджетной комисси горсовета Ростислав Билык в это верит ?

avatar

Насерман

19 вересня 2012 17:48

Єдиний шлях, щоб Михайлішин забрався з нашого міста - вибрати його депутатом. Тоді точно забереться. Всі, хто проти Михайлішина, голосуємо за НЬОГО! 

avatar

житель Чернівців

19 вересня 2012 19:30

Ти хитрожопий, не дури людей. Місце Михайлішина на зоні а не у Верховній раді. Голосуйте проти Кабана.

avatar

Для жителя Чернівці

20 вересня 2012 08:55