Михайлішин, як чистий листок паперу. Це вигаданий персонаж і сукупність маніпуляцій, а не реальна людина, - звільнена журналістка

Михайлішин, як чистий листок паперу. Це вигаданий персонаж і сукупність маніпуляцій, а не реальна людина, - звільнена журналістка

23.10.2012, 20:55

Колеги-журналісти попросили Емму Антонюк, яка звільнилася з ТВА, поділитися технологією, за якою готуються замовні новини.

"Щоб не переходити на особистості, не хочу розповідати про це з точки зору редакційної політики телеканалу ТВА, - цитує кореспондент BukNEWS відповідь Емми Антонюк на це питання. - Я можу розповісти лише з точки зору будь-якої редакційної політики, бо це відбувається всюди. Тому прошу не шукати там жодних переходів на особистості. Не говорю зараз про Василя Івановича Забродського, про колишній колектив, який я страшенно люблю. Але про це справді треба говорити публічно, тому що говорити про це по кухнях - недостатньо. Всі журналісти добре це знають, що я зараз скажу. Я кажу це для тих, хто буде дивитися, читати, слухати. Дай Боже, щоб так було, бо це теж не факт, що побачать чи прочитають. У Віталія Михайлішина є команда піарників, які, власне, не пропустять в ефір чи на шпальти жодного слова без їхнього погодження. Є там цілі тонкощі, як зробити його привабливішим, кращим. Є установка не називати його регіоналом, бо всі знають, що таке регіони, тому краще щоб в Чернівцях, на Західній Україні, кандидат не позиціонувався, як  регіонал. Не можна його також називати секретарем міської ради. Хіба що у титрах. Тільки господарник, управлінець... Тобто я веду до того, що існує дуже багато маніпуляцій, різних методів, якихось шляхів, щоби оцього дядю, який сам по собі, грубо кажучи, є абсолютно як білий лист, щоб зробити для вас його таким, щоб вам було смачніше на нього дивитися, або він видавався вам привабливішим, щоб ви його полюбили. Тобто це - вигаданий персонаж.  Тому те що, що являє собою Віталій Михайлішин, якого я особисто не знаю, я не можу сказати. Але я знаю, що там  понапридумували і чого треба дотримуватися, коли ти про нього говориш. Тобто навіть якщо ви прийняли рішення за нього голосувати боюся, що ви навіть не знаєте за яку реально людину ви голосуєте. Так само я не знала за кого я писала. Бо це сукупність маніпуляцій і вдалих піар ходів".

1


КОМЕНТАРІ (6)

Еммочко, ви звідки впали в нашу реальність? Таке враження, що ви з якоїсь іншої планети. ТБ загалом суцільний маніпулятор громадською думкою. І це стосується будь-якого каналу. А політтехнологи, іміджмейкери, якщо ви не знаєте, а видається що ви справді про це не знаєте, це якраз творці міфів про людину, і на цьому базується їх робота. А може ви трішки не зовсім журналіст? А так собі, прийшла побавитись в телебачення? Це вам не іграшки в пісочниці. Але ці хлопці, що біля вас сидять, навчуть життю. Ви ще не так будете дивуватись.

avatar

Микола

23 жовтня 2012 16:38

Емма, наскільки я пам'ятаю ти не зробила жодного сюжету про Михайлішина під час цієї передвиборчої кампанії. Про який тиск ти взагалі можешь говорити? Тим більше - сідати в один ряд разом з політиками - це поховати себе у професії. Якщо б ти зробила цю заяву сама - це одна справа. Але ж ти сіла праворуч Бурбака і ліворуч авантюристки Оробець! І ти називаєшь себе чесним журналістом після цього? Ганьба!

avatar

Сократ

23 жовтня 2012 17:24

ТВА - це бізнес Пишних: Андрія та його батька Грішки, бо вони там керують. Що ж війна на те й війна, а фронтовики є фронтовиками. Суча сні люблять гроші, гроші і ще раз гроші. А Ема хоче щоб про неї говорили, а реально це можливо тільки так. По іншому не вийде - немає таланту, то й не купиш.

avatar

Ivan

23 жовтня 2012 19:19

То что Виталька дурбеэлик уже все знают.Даже те кто на него работает.)))))

avatar

Василь Гаврилиця

23 жовтня 2012 22:11

Тем,кто хочет знать всю правду о Федоруке и Бурбаках,набирать на ютуб : ЧЕРНОВИЦКАЯ МАФИЯ

avatar

123

24 жовтня 2012 11:33

так смішно було це читати. "бідна" дівчинка каже що її заставляли, примушували. стояли над нею  з сокирою. я в це не вірю. а от до цієї заяви - як так може бути - вона каже, що з ним не знайома і одразу ж що він чистий лист. не знаю хто він там, але Еммачка в мене викликає відразу

avatar

не згоден

24 жовтня 2012 18:24