Михайлішин домовиться з Кедем про безкоштовне харчування пенсіонерів у 'Квінто'

Михайлішин домовиться з Кедем про безкоштовне харчування пенсіонерів у "Квінто"

07.05.2014, 22:49

Екс-секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, який пробує наразі війти в чернівецьку історію не з чорного ходу - як в.о. мера, але  як  повноцінний мер, зустрівся  сьогодні з журналістами. Згідно з повідомленням газети "Час", "Віталій Михайлович пообіцяв поговорити із депутатами Чесановим та Кедем, палкими захисниками соціальних проїзних, котрі є власниками закладів харчування, аби вони безкоштовно годували пенсіонерів у «Квінто» та «Сорбонні» з 10 до 15 години".

І, схоже, слова дотримав: вже ввечері близько 19.00 його бачили на літньому майданчику ресторану "Квінто", де він розмовляв з депутатом Чернівецької міської ради паном Кедем. Про що говорили - невідомо, напевно про організацію благодійного столування літніх чернівчан. 

Мабуть, саме людей похилого віку Михайлішин вважає своїм основним електоратом, адже решта чернівчан, котрі отримують менше двох тисяч, або ж не заробляють узагалі, до його списку претендентів на соціальні проїзні не потрапили.

Нагадаємо, що остання сесія міської ради ухвалила мораторій на відміну соціальних проїзних квитків, тобто їх скасовано не буде.

Має претензії Михайлішин й до бізнесу. 

"Наші перевізники купують автомобілі за 100 тисяч доларів, мають яхти на Дністрі, будують готелі і розказують, які збитки вони несуть", - заявив Михайлішин. На уточнююче запитання, хто ці люди, Михайлішин відповів: "Я думаю, що це не секрет. Я не хочу зараз називати якісь прізвища. Ну ми знаємо, що це 11-й, 12-й маршрути. Всі ми бачимо, на яких машинах хто їздить, хто має свої готелі. Я думаю, що при бажанні кожного з нас дізнатися це можна. Я не хочу це коментувати, бо я не маю на це право".

Екс-секретар міськради Віталій Михайлішин торкнувся також політичних питань. Він переконував журналістів, що із Партії регіонів він вийшов у лютому після масового вбивства людей на Київському Майдані. Раніше "Молодий буковинець" повідомляв, що 24 лютого на сходах міськради Михайлішин засудив дії Віктора Януковича. Проте щодо свого виходу із Партії регіонів він нічого тоді не заявляв.

Разом з тим Михайлішин не забув покритикувати й нинішню владу, через яку, нібито, не працює асфальтний завод.

Щоправда екс-мер Чернівців, а нині народний депутат України Микола Федорук, за якого збудували завод,  лише кілька днів тому розповів журналістам, що насправді саме команда Віталія Михайлішина доводила завод до банкрутства, щоб передати в приватні руки. 

Так само, як і не давала можливості працювати міському комунальному підприємству міськШЕП, яке відповідає за утримання чернівецьких доріг. Комунальне підприємство майже не отримувало від міста підрядів, натомість кошти віддавали на відкуп якимось маловідомим приватним фірмам. 

За матеріалами chas.cv.ua та molbuk.ua

Фото Максима КОЗМЕНКО

1


КОМЕНТАРІ (4)

Доста брехні, ми втомилися від тебе, Віталіку, чи краще сказати Віталька, заспокойся, почни все спочатк,у наприклад, з вантажника ,можливо, вийдуть з тебе люди. 

avatar

Чурнівчанин

07 травня 2014 21:38

Виталий Михайлишин правильно говорит   нащет 11-12 маршрута .Эти маршруты контролирует   Альбота МКП Тарас  (Бывший Директор Тролейбусного Депо 2-4  и маршрутки 26-22 .Как может бывший Директор Комунального предприятия иметь в своей собствености  Парк Маршруток 11-12 наворовал имеет комплекс в Глыбоцком раене Джип (При  этом тогда имел Зарплату   5-8 тысячь гривен хорошо Воровал под крышей Бывшего мера Федорука )Пусть  унас в городе зделают тендер  на эти Маршруты пригласите Перевозчиков  из Ивано-Франковска  и будет проезд в этих маршрутках 2-2,50гривна а нет Как хотят зделать 3-3,50 гривны Альбота на Джипе катаеться ему плевать на простых людей (водители бы меньше воровали   в маршрутках 11-12 тогда бы и проезд не поднимали все бы ишло в кассу как положено .Альботе давно пора   уйти с этих маршрутов  а то  маршрутки   не какие   эти Богданы  они не  справляються с наплывом людей в час пик   маршрутки старые  нет  Кондиционеров (Это  я знаю есть с чем например сравнивать я про 34 маршрут Гравитон ,условия тишина не чего не Гремит По голове не кто не Бегает ,передаешь сразу при входе Водителю за проезд ) Если короче  нужно нам менять городу перевозчика на нормальные условия перевозки людей (Альбота МКП Тарас  ты возишь людей  а не Селедку  и свиней .А ты Чурнивчанин   иди сам  работай Грузчиком  (Может ты и есть по професии Грузчик ?)Без Грамотный (Чурнивчанин  )Черновчанин  правильно тормоз .

avatar

Василий Старовойт

07 травня 2014 23:00

Повністю підтримую попереднтого дописувача і закликаю голосувати за Олексюка, який має за мету розширити муніципальний транспорт, який би відповідав стандартам викидів в атмосферу. А маршрутки №11 та №12 на металолом разом з Альботою!

avatar

Чернівчанин-патріот

08 травня 2014 09:59

площа Івано-Франківська 83,73 км², Чернівців - 153 км²
то де відстань, яку проїжджає маршрутка, має бути меншою?
така от соціальна математика, рівняння з одним невідомим і одним Х)

avatar

соціальна математика

08 травня 2014 10:19