'Мигово' має нові пропозиції для шанувальників гірського відпочинку

"Мигово" має нові пропозиції для шанувальників гірського відпочинку

25.01.2013, 21:11

ГТК "Мигово" - унікальний за красою, можливостями та географічним положенням комплекс, який пропонує активне дозвілля для всіх бажаючих як в літній, так і в зимовий час. Схили дають можливість займатись гірськими лижами всім - від  новачків до спортсменів  міжнародного рівня. Траси Мигово сертифіковані для проведення змагань по слалому національного та міжнародного рівня, регулярно проводяться всеукраїнські першості, навіть національна збірна олімпійського резерву вже шостий рік вибирає для тренувань саме ці схили. Для новачків та дітей є пологі ділянки, захищений спеціальними сітками окремий сектор з витягом "бебі-ліфт" та м'якими фігурами, що імітують дорослу слаломну трасу.  Два паралельних витяги роблять неможливими навіть найменші черги. Кожну ніч ратрак обробляє схили, система штучного осніження дозволяє ігнорувати який завгодно прогноз погоди. В Мигово мінімум до середи березня сніг є завжди. Весь схил освітлений, ввечері кататись навіть краще, ніж в не дуже сонячний день. І все це всього в годині їзди до обласного центру, по рівній асфальтовій дорозі.

ГТК "Мигово" продовжує свою роботу, спрямовану  на розвиток активного відпочинку, популяризацію здорового способу життя, правильного виховання молодого покоління. Запрошуючи школи та дитячі заклади до співпраці - ГТК "Мигово" готовий  безкоштовно надати послуги прокату та витягу. Професійні інструктори гірськолижної школи "Каштан" безкоштовного проведуть заняття з групами школярів, навчать азам правильного катання, дадуть навики безпечного поводження на гірськолижних схилах, навчать та порекомендують вправи для самостійного подальшого навчання гірським лижам чи сноуборду.

Для всіх бажаючих, ГТК "Мигово" пропонує напевне самий зручний та вигідний для ЧЕРНІВЧАН варіант гірськолижного відпочинку - акцію "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО".

Кожного дня о восьмій ранку мікроавтобус від готелю "Турист" відправляється на Мигово,  назад на Чернівці - о шостій вечора. Не треба везти с собою пакунки з бутербродами - в вартість входить смачний комплексний обід, не треба рахувати спуски - денний безлімітний абонемент також входить в вартість, не треба гнати свою машину або їхати рейсовою маршруткою аж через Берегомет, все оплачено.  Ціна денного туру - 300 грн.

Немає часу вдень, робота, справи - теж немає проблем. Вечірній тур вартує 150 грн, автобус від "Туристу" о 16.30. Якраз достатньо часу, щоб доїхати, перевдягтися і першими піднятись на вершину схилу на вечірньому катанні. На  Чернівці виїзд о 21.15, і через годину ви вдома. В вартість туру входить трансфер, абонемент на вечірнє катання, чай чи кава з тістечком , або карпатський глінтвейн - ще одна нагода не їхати своєю машиною:)

Ви ще не катаєтесь на гірських лижа? Що, зима до цього моменту для вас - холодна слизька пора року, яку треба просто перетерпіти, листаючи  чужі фото в "однокласниках" чи втупившись в телевізор? Вам незнайомий колючий веселий сніг в обличчя, грація слаломного віражу, іскри вранішнього інею під зимовим сонцем на "вельветі" схилу, пружна міць гірських лиж під ногами, що впевнено  врізає сталевий кант в наступний поворот? Ви задурно губите четверту частину свого життя! Саме час почати. Чекаємо!

1