'Ми отримали перемогу і не будемо відступати', - Мунтян (оновлено)

"Ми отримали перемогу і не будемо відступати", - Мунтян (оновлено)

07.02.2014, 15:18

Голова фракції "За Батьківщину" в обласній раді Іван Мунтян вважає домовленості з владою перемогою опозиції.

- Ми отримали перемогу і надалі не будемо відступати і домагатимемося включення до порядку денного на наступну сесію інших питань, - сказав І.Мунтян сьогодні на прес-конференції.

Він вважає успіхом легалізацію Народної ради, ухвалення звернень на сесії обласної ради, а також представлення опозиції у керівництві обласної ради.

- Вчора на ваших очах відбулася сесія обласної ради. Це перший такий крок, і вперше, коли всі питання були проголосовані майже стовідсотково. І ми бачимо, що реально, коли народ хоче сказати своє слово і заручається підтримкою політиків, ми можемо досягнути той результат, який ми вчора побачили, - сказав І. Мунтян.

- В обласні раді буде представлена опозиція - у складі керівництва, - нагадав Мунтян.

- Ми на перших порах отримували перемогу, і рахуємо, що далі ми не будемо відступати, і будемо добиватися, щоби всі питання, які ми виносили на розгляд сесії обласної ради, були включені на наступну сесію, і за них потрібно так само проголосувати.

Натомість Народна рада погодилася зняти барикади. Але Мунтян запевнив, що Народна рада буде захищати здобутки і у разі невиконання домовленостей владою за 30 хвилин барикади знову з’являться.

Водночас опозиція каже, що кабінети і посада не були їхньою метою. Але досі в обласній раді провладна більшість повністю ігнорувала опозицію. За всю каденцію ради жодне питання від опозиції не включалося до порядку денного, не підтримувалися пропозиції та доповнення. А посада першого заступника голови дозволить опозиції контролювати владу, впливати на ухвалення рішень і бути в курсі подій.

Джерело: molbuk.ua та vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

НЕ СМІШІТЬ КУРЕЙ - ЗРАДНИКИ !

avatar

жжж

07 лютого 2014 13:46

"Мы"- это лично Бурбак и Мунтян

avatar

Мунтян имел ввиду "мы"

07 лютого 2014 15:07

Мати можливість впливати і на обласну раду, яка до цього не чула і не бачила опозиційних депутатів - на мою думку, +. Якщо вдасться зберегти вільний вхід до обласної ради - це теж +.

avatar

Кирило

07 лютого 2014 16:37

Каже народна мудрість: Курят по осені рахують. Групі депутатів "Народна рада" необхідно скликати чергову сесію на якій розглянути більше питань про суспільно політичну ситуацію в Україні та шляхи виходу з неї. Як відомо 12 керівників партій, ГО та Релігійних організацій Чернівецької області зареєстрували у канцелярії обласної ради Заяву з питаннями які необхідно розглянути на черговій сесії обласної ради. Якщо їхні вимоги не будуть виконані то тоді буде прийнято інше рішення від ряду організацій області.

avatar

Костянтин Катеренчук Правозахисник Українська Гельсінська Група

07 лютого 2014 23:30

Костянтин Катеренчук - аферист, керівник благодійної організації, брехун. І як він попав у УГГ?

avatar

1

08 лютого 2014 08:40