Мунтян натякнув, що усунути Гайничеру і Маніліча з посад можна лише в спосіб, який застосували до Папієва? (+відео)

Мунтян натякнув, що усунути Гайничеру і Маніліча з посад можна лише в спосіб, який застосували до Папієва? (+відео)

29.07.2014, 19:58

Голова ЧОО ВО "Батьківщина" Іван Мунтян розповів журналістам про люстрацію в рядах очолюваної ним парторганізації. Зокрема, частину партійців виключили після останніх президентських виборів. 

- Йдеться переважно про тих людей, яких задіювали для участі у виборах від нашого кандидата, але вони перейшли на бік іншого і далі відкрито працювали на нього. Звісно, що з такими учасниками виборчої кампанії, які перейшли на бік іншого кандидата, з такими людьми ми попрощалися. Ми очистили свою партію, тепер можемо вимагати цього від чиновників, - розповів Іван Мунтян.

- Стосовно люстрації Маніліча, то, як ви пригадуєте, "Батьківщина" зайшла в раду і вимагала відставки цих чиновників. Ми добилися від них заяв - Гайничеру й Маніліча. Але чомусь так склалося, що багато з тих, хто сьогодні прийшли до влади, блокували нам те питання. І нам не вдалося тоді довести його до кінця, - продовжив Іван Мунтян. - І тепер не дають ходу цим заявам і нашим діям. Ми прийняли кілька рішень про збір підписів депутатів про їхню відставку, але зібрали максимум 20 відсотків від депутатського складу. Фізичної розправи, звісно, не буде, але ми мусимо продовжити і відсторонити цих людей від влади. Треба наполягати. Згадайте, як відстороняли Папієва. Треба цю роботу продовжувати. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

так ви з гайнічеру і манілічем В ЗАСОС ЛИЖЕТЕСЯ!!! і кому тут бла бла бла  ???

паскуди кулявлобносердешні продажні

avatar

мутному мунтяну

29 липня 2014 18:24