Мунтян нагадав Папієву що для підписання асоціації з ЄС треба звільнити Юлію Тимошенко (+відео)

Мунтян нагадав Папієву що для підписання асоціації з ЄС треба звільнити Юлію Тимошенко (+відео)

03.11.2013, 16:42

Про те, що ВО "Батьківщина" не братиме участь у відзначенні 95-їрічниці Буковинського віче, яке організовує влада, заявив також голова Чернівецької облорганізації партії Іван Мунтян. 

- Позиція ВО "Батьківщина" наступна. Ми не будемо брати участь у цьому заході разом з Партією регіонів. Опозиція вшанувала цю знамену подію поклавши квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку. Ми прийшли на площу після того, як провели збори депутатів, ухвалили відповідне звернення до мешканців Буковини стосовно майбутнього об'єднання політичних сил і сьогоднішнього свята. Заяву щодо  потреби інтеграції України до Євросоюзу також було ухвалено на зборах. А ще ми нагадали про те, що ключовою умовою для безперешкодного підписання Угоди про асоціацію з ЄС є звільнення нашого лідера Юлії Тимошенко. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Привели людей потім склали прапори і залишились на мітинг Партії Регіонів ! Смішно. Кого вони за дурнів мають ? Батьківщина=Партія Регіонів

avatar

Ррр....

03 листопада 2013 13:21

хто залишився? може ти сам якраз прийшов на мітинг ПР? бо бютівці там не лишилися. Пішли до Лялькового, там стояли ще досить довго.

avatar

бррр

03 листопада 2013 19:57