Моторошна ДТП під Хотином: легковик зіткнувся з вантажівкою, п’ятеро осіб постраждали, 20-річний пасажир загинув

Моторошна ДТП під Хотином: легковик зіткнувся з вантажівкою, п’ятеро осіб постраждали, 20-річний пасажир загинув

29.03.2021, 09:11

У Чернівецькій області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на автомобільній трасі неподалік міста Хотина, постраждали п’ятеро людей.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Чернівецької області.

Як видно на оприлюдненому очевидцями відео, на трасі зіткнулись вантажівка та легкове авто, вони зазнали значних механічних пошкоджень.

Відео: Х***** Чернівці

Загинув 20-річний пасажир: деталі моторошної ДТП під Хотином

У Чернівецькій області помер 20-річний пасажир автомобіля, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду неподалік міста Хотина.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Зазначається, що автопригода сталася у селі Недобоївці.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний водій "Opel Astra", здійснюючи розворот, допустив зіткнення із автомобілем "Fiat Ducato", яким керував 31-річний житель Хмельницької області.

Загинув 20-річний пасажир: деталі моторошної ДТП під Хотином

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій "Opel Astra" та четверо його пасажирів віком від 14 до 27 років. Під час надання медичної допомоги 20-річний пасажир автомобіля помер.

Іншу ДТП задокументували поліцейські відділення поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. У селі Припруття Чернівецького району 49-річний водій «ВАЗ-2110» не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

Під час ДТП водій та його 36-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. 

Поліція розповіла подробиці двох ДТП на Буковині

За обома фактами слідчі поліції вже внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

1