Москаль вигнав комуністів та регіоналів  з зали засідання

Москаль вигнав комуністів та регіоналів з зали засідання

12.11.2014, 23:18

На засіданні в Міловській райдержадміністрації голова Луганської ОДА Генадій Москаль звинуватив членів Партії регіонів та КПУ в тому, що вони причетні до розгортання конфліктної ситуації на сході України. Представники Компартії почали обурюватися такою заявою, зо що були вигнані з наради. Новину передає Преса України.

У Луганській ОДА повідомили про інцидент, який трапився на засіданні у Міловській райдержадміністрації. Зокрема, у відомстві розповіли, що Генадій Москаль вигнав з зали засідання КПУ у повному складі.

"У нас єдина область в Україні, де не працює обласна рада.  Більшість її депутатів – члени ПР та КПУ. Вони втекли з області в Київ та за кордон, тому не буде обласного бюджету на 2015 рік, доведеться жити за бюджетним розписом 2014 року», - сказав очільник Луганської ОДА.

Районна рада отримала від Генадія Москаля ряд завдань, зокрема, переглянути районний бюджет, забезпечити до кінця року виплату заробітних плат, грошей на харчування дітей у навчальних закладах та забезпечення медикаментами лікарських установ.

Підготовку ЖКГ до зимового періоду Москаль пообіцяв взяти під особисте керівництво. 

Що стосується КПУ та Партії регіонів, то Москаль порадив їм забути про свої принципи і почати працювати на інтереси народу. Зокрема, над тим, щоб люди були забезпечені зарплатою, водою, електрикою, газом, хлібом. "А якщо поставлені завдання не будуть виконуватися, то керівництво районів буде змінюватися", - пригрозив голова ОДА.

1