Москаль спростував  холосту міліцейську 'качку', яку підхопили деякі чернівецькі ЗМІ

Москаль спростував холосту міліцейську "качку", яку підхопили деякі чернівецькі ЗМІ

02.09.2013, 22:01

Отримавши різкий негатив від суспільства за непрофесіоналізм і провальні дії у зв’язку з втечею ректора Національного університету Державної податкової служби України Петра Мельника, МВС вирішило відволікти від себе увагу “сенсаційним викритттям” — зливши в поважне видання інформацію, що екс-міністри МВС та їхні заступники отримали липовий статус учасників бойових дій за миротворчі операції в Косові.

— В списку липових учасників називається й моє прізвище, — заявляє нардеп Геннадій Москаль. — Насамперед хочу зазначити, що не мав честі їздити у відрядження в Косово ні з Ю.Кравченком, ні з Ю.Смірновим ні з М.Білоконем. А щодо самого “звинувачення”, то воно не нове — вперше з’явилося після призначення міністром МВС В.Цушка в грудні 2006р. (його прес-служба ходила по різних ЗМІ з проханням опублікувати “компромат” на попередників), а потім тему підхопили міністри А.Могильов і В.Захарченко. Особисто я неодноразово надавав із цього приводу відповіді на інформаційні запити різних ЗМІ. Але оскільки “компромат” спливає знову й знову, вкотре надаю всі документи, які підтверджують, що ніякого статусу учасника бойових дій у мене не було й немає, і я не користуюся жодними пільгами, передбаченими цим статусом.

Крім того, я звернувся до міністра МВС В.Захарченка з проханням надати повний список 385 співробітників МВС, які, за даними ЗМІ, незаконно отримали статус учасника бойових дій. Обіцяю опублікувати список одразу після його отримання. Але наперед знаю, якою буде відповідь МВС — що ця інформація підпадає під дію закону України “Про захист персональних даних”, тому надати її немає підстав.

У поширеній “сенсації” мені незрозуміло одне — для чого вказувати вже покійних Ю.Кравченка й В.Подзигуна, які на кладовищі ніякими пільгами користуватися не можуть? Взагалі незрозуміло, навіщо МВС розносить цей мотлох по різних ЗМІ, якщо можна зібрати комісію, що надавала статус учасників бойових дій (вона складалася з керівництва МВС) і просто скасувати 385 незаконних рішень про присвоєння статусу учасника бойових дій. Або ж зробити це в судовому порядку. Однак цього ніхто не робить, бо де тоді шукати інший “компромат”? Я вважаю, що цим “гучним викриттям” МВС вистрілило останній патрон, який виявився холостим.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ну шо вын спростував. Що пыльгами не користувався. А статус вын отримав?

avatar

Djkjlz

02 вересня 2013 20:04

Так тому і не отримував пільг, що немає статусу!!!!!!!

avatar

Олександр

03 вересня 2013 14:25