Москаль наполягає, що дівчинка була

Москаль наполягає, що дівчинка була

31.08.2012, 00:29

- Істерика, яка почалася в Чернівецькій області щодо моєї заяви про згвалтування міліціонером неповнолітньої сироти, яка відбувається у вигляді звернень "правоохоронних органів, освітян та інших" з вимогою "привести Москаля до порядку", нагадує мені 70-ті роки в СРСР. Тоді в кожних трудових колективах правляча Компартія проводила мітинги з гаслами, які засуджували американський імперіалізм, світовий сіонізм та український буржуазний націоналізм, та вимогами "Рукі прочь от Луиса Корвалана" і "Вислать Сахарова і Солженіцина із СССР!"Масовий психоз навколо моєї скромної персони не викликає подиву - скоро настане час, коли політрада чернівецького обласного осередку Партії регіонів прийме рішення депортувати мене до Сибіру.

Хочу запевнити шановних буковинців, що правда, як би її не приховувала влада, таки стане відома. Згадайте - коли журналіст Гонгадзе вже лежав з відтятою головою, так звані свідки від влади бачили його то у Львові, то в Грузії, то під час перетину чеського кордону. І скільки треба було часу для того, аби правда стала відомою? Дуже багато часу, протягом якого змінилася і влада.

Сьогодні, на жаль, честь мундиру правоохоронців і влади вище за честь сироти. І цим все сказано.

Геннадій Москаль

Джерело:  http://moskal.in.ua/

Раніше до Верховної Ради України та Генеральної прокуратури України звернулися учасники Крайових зборів керівників навчальних закладів Чернівецької області, які повідомили, що Департамент освіти і науки, молоді та спорту спільно з Управлінням міністерства внутрішніх справ в Чернівецькій області, Прокуратурою, Службою у справах дітей оперативно здійснили перевірку достовірності інформації наданої народним депутатом... Працівниками міліції у присутності педагогічних працівників та психолога проведено співбесіди з усіма вихованками оздоровчого табору "Перлина гір" на рахунок протиправних дій з боку дорослих до дівчаток. За свідченням працівників оздоровчого табору та дітей, що в ньому виховуються, за період роботи закладу самовільного відлучення дітей з табору, будь-яких протиправних дій проти них не було зафіксовано.  Крайові збори керівників навчальних закладів Чернівецької області засудили "безпідставні звинувачення народного депутата України Геннадія Москаля щодо дій освітян області".

Працівники міліції Буковини також звернулися до народного депутата України Геннадія Москаля. У зверненні вони просять його "не втягувати міліцію у політику та припинити намагання принизити правоохоронців Чернівецької області." Також у міліції спростовують заяву нардепа про те, що надану ним інформацію про згвалтування дитини у Сторожинецькому районі не перевіряли.

1