Молодіжки опозиційних сил Буковини хочуть повернути Михайлішину та Партії Регіонів брехливу агітаційну продукцію, яка призначалася виборцям (оновлено 16.10.2012)

Молодіжки опозиційних сил Буковини хочуть повернути Михайлішину та Партії Регіонів брехливу агітаційну продукцію, яка призначалася виборцям (оновлено 16.10.2012)

16.10.2012, 02:52

У вівторок, 16 жовтня, о 15 годині молодіжні організації опозиційних політичних сил Буковини проведуть протестну акцію «Агітація без брехні» - навпроти Чернівецької міської ради.

«Ми, молодь опозиційних сил Буковини, не хочемо більше такого «пакращення», де немає роботи, де зменшується стипендія, де процвітає хабарництво, згортається свобода слова, житло будується не для молодих сімей, а для Януковича у Межигір’ї, тощо, - заявляє опозиційна молодь. -

Наш протест - брехні Партії Регіонів. Наш протест - її кандидатові по 201 округу Віталію Михайлішину, який приховує те, що він регіонал... Ми нагадаємо йому, що він РЕГІОНАЛ!»

Молодь має намір повернути Михайлішину та Партії Регіонів брехливу агітаційну продукцію, яка призначалася виборцям.

Прес-центр регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «ВО Батьківщина»

Що буде завтра? Сьогодні по Чернівцях масово розклеїли чергову чорнуху, - записав на своїй сторінці у Фейсбук Вадим Пелех. - Зробили це нагло і спеціально, аби викликати роздратування чернівчан: листочок-самоклейку на вхідні двері, та так, що відідрати її можна лише зубами, з лаком і фарбою. Надрукували дуже оперативно - за півдня після оголошення результатів опитування. Ганесли вихідні дані (Федорука, звісно). Але - надрукували на принтері - дорогому, лазерному, кольоровому. Не думаю, що таких аж надто багато у місті (беручи до уваги швидкість друку). Тому цікаво - що скажуть цього разу правохоронці про "невідомих хуліганів"? 

 

1