Молодь змагатиметься під гаслом «Ні війні!»

Молодь змагатиметься під гаслом «Ні війні!»

09.05.2014, 19:33

10-11 травня відбудеться Чемпіонат Чернівецької області з пауерліфтингу (жим лежачи, станова тяга серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, чоловіків та жінок). Учасники змагання виступлять під гаслом ««НІ» війні» для того, щоб показати – молодь хоче мирного та щасливого майбутнього у своїй цілісній, незалежній, вільній Батьківщині.

Організований Чемпіонат головою федерації пауерліфтингу Чернівецької області Сергієм Качмарським та головою обласної федерації легкої атлетики Олексієм Коломійцем. Організатори впевнені, що проведення таких заходів – не просто хобі чи професійна діяльність, це ще один спосіб згуртувати молодь, виховати її патріотичною.

«Сьогодні українське суспільство повинно бути об’єднаним, і кожен повинен внести свою лепту для того, щоб наша нація була сильною, однорідною. Такі процеси відбуваються не за один день, тому прищеплювати любов до рідної землі потрібно змалку»,  - про причину такого патріотичного гасла розповів Сергій Качмарський.

Олексій Коломієць: «Саме до Дня Перемоги проведення Чемпіонату під таким девізом є знаковим, адже сьогодні в Україні дуже складна ситуація. Але наше суспільство показало, що воно готове чинити опір зовнішнім агресорам. По-особливому ці процеси сприймає наша молодь – розумна, всебічно розвинена, небайдужа. Ці діти хочуть майбутнього у своїй державі, і вони хочуть мирного життя, а не війни».

Чемпіонат з пауерліфтингу розпочнеться об 11:00 год. у спортзалі БДМУ (вул. О. Гузар, 2). Зважування учасників – о 9:00 годині.

Планується також проведення Всеукраїнського чемпіонату з пауерліфтингу, який, за попередніми даними, відбудеться саме у Чернівцях.

Спонсорами Чемпіонату Чернівецької області з пауерліфтингу виступили фірма Aplot.ua (Двері, за якими надійно), Будівельна фірма «Ромтісбуд» (Скрипа Р.Т.), ПП Чоботар В.І. «Хлібобулочні вироби» та Мінеральна вода «ВАЛЯКУЗЬМІНСЬКА».

1