Мойсов повернувся з 'великою перемогою' і новими властивостями листа

Мойсов повернувся з "великою перемогою" і новими властивостями листа

07.02.2012, 15:04

ЗАЯВА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ЧЕРНІВЧАН» ДОМОГЛАСЯ ПОВЕРНЕННЯ МІСТУ 7 ГЕКТАРІВ ПРИХВАЧЕНОЇ «ФРОНТОВИКАМИ» ЗЕМЛІ

Восени минулого року Громадська організація «Спільними зусиллями чернівчан» організувала збір підписів жителів міста Чернівців з вимогою до міської ради повернути у власність територіальної громади міста прихоплених представниками бригади «фронтовиків» Арсенія Яценюка земель і приміщень в обласному центрі, у ому числі понад 20 гектарів землі під ринок «Добробут». Як стало відомо, наша акція не минула марно. Днями Господарський суд Чернівецької області прийняв рішення про повернення чернівчанам першої земельної ділянки площею понад 7 гектарів.

Справедливість восторжествувала!

ЦЕ НАША ПЕРША ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА! СПІЛЬНА ПЕРЕМОГА ВСІХ ЖИТЕЛІВ МІСТА!

ПЕРЕМОГА ЧЕРНІВЧАН НАД СПРИТНИМИ СКОРОБАГАТЬКАМИ З «ФРОНТУ ЗМІН», ЯКІ ЗВИКЛИ ЖИТИ ЗА РАХУНОК СПІЛЬНОГО ДОБРА ВСІЄЇ ГРОМАДИ!

Це – перемога, але лише часткова. Бо під час нашої акції «Чернівці проти Яценюка» ми вимагали також повернути у власність міста інші захоплені ненаситними «фронтовиками» об`єкти:

- решту земельних ділянок площею близько 13 гектарів;
- землю по вул.. Рівненській, на якій мала будуватись лікарня;
- приміщення колишнього заводу «Гравітон»;
- приміщення Будинку офіцерів тощо.

Зібрані під час нашої акції підписи було передано в Чернівецьку міську раду, однак з боку керівництва міста ми не побачили реакції на звернення чернівчан – а це понад 23 тисячі! Підписів городян. Також не було надано можливості виступити на сесії міської ради керівнику ГО «Спільними зусиллями чернівчан» Мойсову В.П., про що також йшлося у зверненні.

Але ми не змирилися з ситуацією, і закликаємо «Фронт змін» добровільно повернути місту прихоплене громадське добро. Якщо цього не станеться, будемо ініціювати проведення з цього приводу місцевого референдуму. Закликаємо також прокуратуру міста Чернівці вжити заходів прокурорського реагування по виявлених порушеннях земельного законодавства.

Висловлюємо вдячність всім жителям м. Чернівці, які підтримали нашу акцію!

«Спільними зусиллями чернівчан» - до відновлення справедливості!

Додаток

Завдяки прокуратурі понад 7 га землі повернуто Чернівцям

Господарський суд Чернівецької області задовольнив позовну заяву прокуратури м. Чернівців до Чернівецької міської ради і ТОВ «Інвест Альянс» про визнання не чинними рішень сесії міської ради щодо купівлі- продажу земельної ділянки, площею 7,45 га, та державного акту на право власності на дану землю. Таким чином дана земельна ділянка повернута попередньому власнику—Чернівецькій міській раді.

Ще у 2006 році Чернівецька міська рада прийняла рішення про розроблення проекту землеустрою, його затвердження і продаж даної земельної ділянки, на якій протікає річка. Внаслідок прийняття незаконних рішень і укладання договору купівлі-продажу землі водного фонду загальнодержавного значення перейшли у приватну власність. А це категорично заборонено Земельним та Водним кодексами України. Тому прокуратурою й була подана до суду позовна заява.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Коментар "BukNEWS". Після скандалу з попередньою розсилкою, коли, нагадаємо, листи від цієї громадської  організації мали ті ж властивості, що й розіслані з прес-служби Чернівецької ОДА повідомлення, властивості цього повідомлення змінено. Не сумнівачись у тому, що журналісти їх обов'язково перевірять автори цього зверення у розділі назва вказали: spravedlivost` est`; тема - voru frontoviki; автора скромно пропустили (раніше був автор Bogdan); установа - Home (раніше було PRESS) ; група - - zaiats pisun. Що ж, очевидно, що критику ЗМІ вони врахували. Щобільше, навіть вирішили пожартувати. Але якщо попередні властивості, як це стверджував перший заступник губернатора Георгій Галиць,   не засвідчували походження листів зі стін ОДА тоді чому їх все таки так терміново поміняли? Коментувати ситуацію з "листами щастя" від Мойсова  губернатор Михайло Папієв фактично відмовився. 

Будь-який файл, написаний у програмі Word, може вказувати на своє походження - зокрема, на комп'ютер, де він був створений. Про це мало хто знає, але саме завдяки подібним особливостям текстового редактора "Українській правді" свого часу вдалося довести, що темники часів Леоніда Кучми і деякі коментарі свідків під час процесу над Тимошенко готувалися політтехнологами Банкової. 



КОМЕНТАРІ (4)

Юрчику, та не переймайся ти так тими "властивостями", всі і так здогадуються, на кого ти натякаєш. Але тобі практичне завдання. Створи у Ворді якийсь файл, потім натисни "свойства" і зміни вказані там дані на будь які інші, збережи їх і розішли, кому хочеш. Потім поцікався, з якими властивостями були твої листи. Спробував? Отожбо.

avatar

користувач ПК

08 лютого 2012 11:06

Перейматися нічим справді не слід. Одна біда, що листи з нібито зміненими властивостями постійно приходили з однієї й тієї ж елетронної адреси. В тому числі самий перший. І адресу цю всі зафіксували. Тому  підлаштуватися  під неї комусь потім було вже непросто.

avatar

Користувачу ПК

08 лютого 2012 11:15

того гляди скоро зявляться плівки майора якогось там Сотомайора, на яких буде зафіксовано розмову Мойсова з отим самим білим крілем, в якій М. (вінн же Мойсов) віддаватиме злочинний наказ К. (він же кріль) після передачі до офісу Фронту змін вкусити за палець Бурбака/Каспрука/і т.д. та вирвавшись вивести з ладу головний штабний компютер шляхом прицільного випорожнення. :))) а все починалось зякихось там властивостей...

avatar

штазі

08 лютого 2012 12:03

А по суті інформації нічого сказати? Про "Добробут, наприклад, про інші вкрадені Яценюком при допомозі Феждорука землі і об'єкти? А ви про якісь властивості теревените. То з тої адреси прийшли листи, то з іншої. Можна подумати, що в людей один компутер є. Смішно.

avatar

===

08 лютого 2012 13:35