Міська рада змовилася з прокуратурою в питанні  «Добробуту» і має тепер повернути 8 мільйонів гривень, - М.Прозоровський (+2 відео)

Міська рада змовилася з прокуратурою в питанні «Добробуту» і має тепер повернути 8 мільйонів гривень, - М.Прозоровський (+2 відео)

24.07.2013, 19:01

Позов подавала прокуратура в інтересах Держкомзему, - пояснив передісторію протистояння навколо ринку «Добробут» його керівник, депутат міської ради  Михайло Прозоровський. - Суд скасував договір купівлі-продажу. На ділянці справді є підземний канал і міст.  Хоча прокуратура не надала суду відповідних доказів. Насправді ініціатором процесу була не прокуратура, а міська рада. Про це відкритим текстом заявив Віталій Михайлішин. Тобто ми можемо говорити,що насправді йдеться про змову прокуратури і міської ради. Так міська рада хоче отримати назад те, що одного разу вже продала.  Тому в рішенні суду тишком-нишком обійшли питання повернення грошей, які свого часу підприємство заплатило за цю ділянку. Якщо ми поставимо це питання з урахуванням інфляції, то на даний час міська рада має нам повернути понад 8 мільйонів гривень. Судове рішення вступило в силу. Але стверджувати, що в питанні поставлено остаточну крапку – передчасно. У нас ще є три судових процеси з цього ж питання.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Я не розумію, як можна так пиз....ти людям, журналістам?? як можна продати право на право... срана опозиція....награбували, а зараз відбрехуються...ганьба....та ще й з москальськими коріннями....

avatar

Петро Воробец

25 липня 2013 13:27