Міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» організувала турнір по більярду

Міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» організувала турнір по більярду

13.10.2015, 21:27

У неділю, 11 жовтня в ТРЦ «Панорама» за підтримки Віктора Равлюка проходив турнір по більярду. Організатором дійства був Михайло Романенко, член політичної партії «АВТО-МАЙДАН»

Турнір виявився досить цікавим, боротьба була запеклою!

В змаганнях взяли участь 15 осіб, серед яких було 5 юніорів до 13 років.

В підсумку «Золото» здобув Віктор Равлюк, срібло дісталось Віктору Коваленку, а на третій сходинці опинився Ігор Ростовщиков.

Як зазначив очільник міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Сергій Качмарський – є досить приємним той факт, що Михайло Романенко підтримує спорт та його розвиток в нашому місті. Він являється палким прихильником більярду, і передає свої вміння молодшим поколінням, адже очолює Федерацію Більярдного Спорту України в Чернівцях та займається тренерською діяльністю.

До того ж Сергій розповідає, що вже незабаром, за адресою м. Чернівці, вул.. О. Гузар 2 відбудуться змагання з пауерліфтингу та важкої атлетики! Автомайданівець запрошує всіх охочих взяти участь в цьому змаганні, та показати свої сили, а також обіцяє, що боротьба буде запеклою!

«АВТО-МАЙДАН» завжди радий підтримувати молодь у всіх їх хороших починаннях, і по можливості завжди в цьому допомагав, та допомагатиме, адже для нас важливо, аби підростаюче покоління було міцним та здоровим! Ми завжди наголошуємо на тому, що альтернативою всім згубним звичкам був, є та буде спорт!» - наголошує Сергій Качмарський.

1