Тягнибок, який закликав 'боротися з жидвою' разом з Мірошниченком, який назвав Мілу Куніс жидівкою, у 10-ці антисемітів світу

Тягнибок, який закликав "боротися з жидвою" разом з Мірошниченком, який назвав Мілу Куніс жидівкою, у 10-ці антисемітів світу

29.12.2012, 19:52

На першому місці серед найбільших образників євреїв - єгипетська партія "Мусульманське братерство"

Центр Симона Візенталя помістив "свободівців" Олега Тягнибока та Ігоря Мірошниченка на п'яте місце у топ-10 антисемітів та образників євреїв усього світу, повідомляє ТСН.

Тягнибок потрапив у рейтинг за заклики "боротися з жидвою", а Мірошниченко за те, що назвав голлівудську акторку українського походження Мілу Куніс "жидівкою".

Обігнали "свободівців" в рейтингу такі відомі юдофоби, як єгипетська ісламська партія "Мусульманське братство", президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад, віце-президент Ірану Мохамад Рахімі і начальник генерального штабу іранської армії генерал-майор Хасан Фірозабада.

Висловлювання свободівця про Мілу Куніс спричинило міжнародний скандал

Нагадаємо, лос-анджелеський центр Симона Візенталя, створений для розшуку нацистських злочинців, 20 грудня направив лист українському прем'єр-міністрові Миколі Азарову, в якому розкритикував партію "Свобода".

Обурення Центру викликав пост свободівця Ігоря Мірошниченка на "Фейсбуці", який стосувався голлівудської актриси Міли Куніс.

1


КОМЕНТАРІ (2)

 

Чому тоді до юдофобів не записали поляків, чехів, сербів. словаків, в  мові яких  присутнє слово "жид? На Західній Україні ще в сімдесяті роки минулого століття самі ідеї поправляли співбесідника, аби  не називали їх євреями. "Я -правдивий жид,"- наголошували. В українській мові це аж ніяк не образливе слово.  На відміну від російської. Тому пропозиція: висловлювати обурення  тільки тим, хто вимовляє слово "жид" російською.

avatar

Петро

29 грудня 2012 16:16

лайно як  не називай,а згачення все одно на букву ж.... ПРАВИЛЬНО ТЯГНИБОК ЇХ НАЗИВАЄ!

avatar

вас обзивають уродами такі "міли"

30 грудня 2012 12:06