Міністр Супрун закликала чернівчан вимагати перинатальний центр у депутатів облради: держава свою частку внесла

Міністр Супрун закликала чернівчан вимагати перинатальний центр у депутатів облради: держава свою частку внесла

28.03.2017, 01:21

Щоби відремонтувати перинатальний центр у Чернівцях, потрібно 90 мільйонів гривень. 

Про це розповіла в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун під час зустрічі із буковинськими журналістами. 

- Держава виділила кошти на перинатальний центр — 45 мільйонів гривень. Але була обіцянка облради на співфінансування. І ви мусите вимагати від обласної влади ці кошти. Мене ваші чиновники запитували, коли держава дасть решту коштів. Я кажу — ні-ні, нагадала, що решту коштів вони обіцяли надати. Ми даємо 45 мільйонів гривень. Але потрібно 90 мільйонів гривень. І обласна рада повинна їх знайти. І це буде проблема. Але за ці 45 мільйонів гривень, які ми даємо, хоча би завершиться будівництво, - зазначила Уляна Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сорок п'ять мільйонів не вистачить на будівництво перинатального центру, треба - 119: Бурбак знає, де взяти решту

Воднас керівник фракції ВО "Батьківщина" Чернівецької облради Альона Гливко на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла про зустріч із в.о. міністра охорони здоров’я Уляною Супрун і зазначила, що депутати не знають про необхідні кошти для перинатального центру: 

“Говорили і про перинатальний центр. Чиновниця відзначила - 45 млн центр дав, решту - маємо знайти самі на місці. Цікаво, що про це раніше ніхто не згадував:)”, - написала Альона Гливко.

1