Міністр Омелян і нардеп Бурбак зустрілись з головами НовоселицькоЇ та Герцаївської РДА на недобудованому мосту поблизу Маршинців

Міністр Омелян і нардеп Бурбак зустрілись з головами НовоселицькоЇ та Герцаївської РДА на недобудованому мосту поблизу Маршинців

17.03.2019, 12:50

Сьогодні міністр інфраструктури Володимир Омелян разом з народним депутатом України Максимом Бурбаком зустрілись з головами НовоселицькоЇ та Герцаївської РДА та іншими відповідальними особами на вкрай важливому об’єкті - недобудованому мосту через річку Прут поблизу села Маршинці.

- Це вже не перша така зустріч. Але цього разу вирішальна. Особисто ініціював при розгляді державного бюджету на цей рік виділення 100 млн гривень на його добудову, - сказав Максим Бурбак. - Загалом потрібно близько 250 млн гривень. Але це перший дуже важливий крок. Вже цього року роботи повинні розпочатись на цьому об’єкті. Вперше з 2008 року. Ще з 2014 року, у надважкі часи для України, за порадою прем`єр-міністра Арсенія Яценюка почав займатись вирішенням цього питання. І сьогодні є певне відчуття позитиву з того, що зрушили з місця. Крок за кроком відбудовуємо інфраструктуру Чернівецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омелян: Такого безладу, як у Чернівцях, я не бачив ніде

Нагадаємо, на Буковину сьогодні, 17 березня, з робочим візитом прибув міністр інфраструктури України Володимир Омелян. 

Вранці відбулася зустріч у Чернівецькій обласній державній адміністрації, повідомляє прес-служба ОДА.

Зазначається, що основним питанням обговорення був план розвитку інфраструктури та проблеми цієї галузі в Чернівецькій області.

“В.о. голови ОДА доповів про плани розвитку інфраструктури області на 2019 рік. Володимир Омелян наголосив, що Міністерство і надалі спрощуватиме умови для роботи бізнесу та підтримуватиме прогресивні ініціативи”, – йдеться у повідомленні.

1


КОМЕНТАРІ (2)

А що на цій зустрічі робить безробітний каспрук?? А може він вже охорона нардепа?...

 

avatar

Василько

17 березня 2019 14:54

і ці клоуни на щось здібні.

довели суки область до ручки і шукають винних. Підарята

avatar

Ого

17 березня 2019 15:59