Міністр інфраструктури України Максим Бурбак проголосував в рідній школі 'за європейське майбутнє' (ФОТО)

Міністр інфраструктури України Максим Бурбак проголосував в рідній школі "за європейське майбутнє" (ФОТО)

26.10.2014, 12:06

Міністр інфраструктури Максим Бурбак з дружиною та дітьми проголосували у гімназії №4.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua

Бурбак розповів, що проголосував "за європейське майбутнє України".

"Сьогодні вирішується майбутнє нашої держави. Тому проголосував за сильну команду, яка взяла на себе відповідальність і готова далі вести нашу країну до європейського майбутнього", - сказав він.

26 жовтня 2014 р. Центр соціологічних досліджень ЧНУ ім. Юрія Федьковича, ГО «Інститут місцевого самоврядування» та Чернівецька обласна організація товариства «Знання» України проведуть екзит-пол, основна мета якого – забезпечити ефективний громадський контроль за чесністю і прозорістю виборчої процедури.

Оприлюднення результатів «Буковинського екзит-полу – 2014» відбудеться в обласному товаристві «Знання» (вул. Штейнбарга, 23) 26 жовтня 2014 року:

- 19.50 – початок прес-конференції.

- 20.01 – оприлюднення попередніх результатів голосування на основі даних, що були зібрані за дві години до закінчення голосування.

Сьогодні, 26 жовтня, о 8.00, в Україні розпочалися позачергові вибори народних депутатів до Верховної Ради України. Саме у цей час відкриваються виборчі дільниці, які працюватимуть до 20.00.

У виборах беруть участь 29 партій та майже 3,5 тисячі кандидатів-мажоритарників.

В окупованому Криму і Севастополі вибори проводитися не будуть, також не голосують в 9 округах Донецької і 6 округах Луганської області, де панують проросійські бойовики. Тому сьогодні українці обиратимуть не 450, а 423 депутати.

До парламенту пройдуть партії, які наберуть 5% голосів, та мажоритарники, які наберуть найбільше голосів у своїх округах.

ЦВК має офіційно встановити результати виборів не пізніше, ніж через 15 днів від дня голосування, тобто до 10 листопада включно.

1